Healer over natten (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 174
ISBN/EAN: 9788269095500
Omtale Healer over natten

«Du er lysets vokter»

«Og det sterke lyset over hodet ditt fungerer som en magnet for åndene.»

Med disse ordene fra et medium som «tilfeldig» krysset Cathrine Myrlands vei, begynte brikkene i hennes indre liv å falle på plass. Cathrine levde et tilsynelatende vanlig liv uten noen form for åndelige evner. Brått og uventet erfarte hun at hun hadde healerevner og kunne kommunisere med flere enn hva øyet kan se. Riktignok var hun fra ungdommen av interessert i «overnaturlige» ting og var blant annet sikker på at noen betraktet henne der hun satt alene i sofaen og så på alt hun kom over på TV av programmer om synske barn, hjemsøkte hus, ufoer og kornsirkler.

Dragningen mot det ukjente tiltok, og Cathrine forteller i spennende ordelag om besøk hos healer og hennes eget hjem som i beste Åndenes makt-stil er hjemsøkt av ønskede og uønskede ånder, og om hender som koker og prikker. Og om gjennombruddet som healer som kom da veilederen hennes «meldte» seg, en meksikansk medisinmann som ønsket å fortsette arbeidet med sin lærling, som brått opphørte da den unge gutten ble truffet av fiendens piler og døde – for 900 år siden. 

Nærmest for spøk la Cathrine i tiden etterpå hendene på skuldrene til venninnen. Automatisk begynte de å jobbe, og det skjedde ting i kroppen til Cathrine: «Det jeg absolutt ikke var forberedt på, var at jeg så rett gjennom henne! Skjelettet, musklene, senene. En helt ubeskrivelig opplevelse!» Veien til fullbefaren healer var kort. Nå gikk det slag i slag med healing og husrens, regresjonsreiser, lyssøyler og dyrekommunikasjon. For å nevne noe – til «alt forsvant» i noen måneder for å komme enda mer kraftfullt tilbake. I dag er Cathrine healer på heltid, og dypt takknemlig og ydmyk for å få lov til å hjelpe både levende og døde, som hun sier.

«Tenk om det hadde gått an å ta skjermbilde av det jeg ser i hodet!»

Til toppen