Healernes hemmeligheter (Heftet)

hvordan utvikle din healing

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 307
Forlag: Kolofon forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230019139
Kategori: Selvutvikling
Omtale Healernes hemmeligheter

Lær av mestrene!

Hvorfor regnes disse som de beste, og hva har de etterlatt seg til oss?

André Kirsebom avdekker hemmelighetene til hele 25 healere som ansees å være de beste  gjennom tidene. Noen navn vil du kjenne igjen: Marcello Haugen, Bruno Gröning og John of God, andre vil kanskje være nye for deg: William Parish og Isa Northage, mens enkelte navn vil du kanskje være overrasket over å finne på Kirseboms healerliste: Jesus fra Nasaret. Kirsebom er ikke bare opptatt av å avdekke hva som er grunnen til at de regnes for de største, men også trekke frem hva dagens healere kan lære av dem.

 

«Mange healere sliter med å finne bevis for at healing virker,» sier Kirsebom. «Denne boken har derfor et eget kapittel som omtaler internasjonale forskningsresultater innenfor healing.» Healernes hemmeligheter bygger på banebrytende forskning, og hensikten med boken er å lære deg hvordan du kan bli en bedre healer, med stabilt gode resultater.

 

«Å bli ferdigutdannet som healer er en myte,» sier André Kirsebom. «Det eneste vi kan gjøre, er hele tiden å være den beste healer vi kan for de klientene som kommer til oss. Hver dag gir oss nye muligheter til å hjelpe mennesker, og hver dag gir oss mye muligheter til å utvikle oss selv. Dette er en reise som jeg ikke ville vært foruten.»

 

Med et svært inspirerende og veldokumentert lærestoff i tillegg til en fyldig liste over anbefalte bøker, meditasjoner, filmer og kurssteder føyer Healernes verden seg inn i rekken av innholdsrike, praktiske og teoretiske lærebøker i healing (og relaterte temaer) fra André Kirseboms hånd.

Til toppen

Flere bøker av André Kirsebom: