Healing i teori og praksis (Heftet)

en lærebok i healing

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 286
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230012888
Kategori: Selvutvikling
Omtale Healing i teori og praksis

Hvordan bli en god healer?

André Kirsebom lærer deg alt du trenger å vite!

En av våre fremste healere med mange kurs- og undervisningstimer bak seg lærer deg enkel og kraftfull healing, den samme som de største healerne de siste hundre årene har praktisert og praktiserer! Kirsebom gir deg innsikt i en rekke ulike måter å heale på, som kontakthealing, fjernhealing, sirkelhealing og kirurgisk healing, og du får også et innblikk i ulike skoler innenfor healing, som åndelig healing, holistisk healing, sjamanistisk healing.

Fotografier, illustrasjoner og grafer i farger skaper nærhet til teksten, og spennende innslag om tidligere og nålevende healere, blant annet kirurgiske healere, underbygger teorien i boken. Det viktige området etikk og lover er naturlig nok viet stor plass.

Åtte fyldige deler med en rekke underkapitler tar deg gjennom alle områder en godkjent healer i Norge må kunne og kjenne til. Boken kan brukes individuelt, sier Kirsebom, eller sammen med andre i en treningssirkel. Nyttige tilleggsverktøy til boken er forfatterens mange egenutviklede CD-er med meditasjoner og øvelser. Den mest nærliggende til denne læreboken er Kontakt med åndene.

Healing – i teori og praksis er ikke bare for nybegynnere. Er du allerede kursholder innenfor healing, vil teorien kunne styrke din eget forhold til healing og øvelsene være nyttige og verdifulle i din egen praksis.

Spennende og lærerik lesning for alle som er interessert i healing!

Til toppen

Flere bøker av André Kirsebom:

Om forfatter André Kirsebom

André Kirsebom har studert mediumskap på det velrenommerte Arthur Findlay College i England. Til daglig arbeider han som medium og kursholder innenfor healing, husrens og kanalisering, og han var pådriveren for stiftelsen av Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualistisk Forening. I tillegg til Healing i teori og praksis har han også utgitt Mediumskap og klarsyn i teori og praksis. www.aspirit.no

Til toppen