Helbred deg selv (Innbundet)

styrk din egen motstandskraft

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 205
Forlag: Stenersens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272015564
Kategori: Selvutvikling
Omtale Helbred deg selv

Vekk din sovende kjempe!

Audun Myskja ønsker å hjelpe oss med å finne vår indre helbreder, vekke vår indre sovende kjempe og få tak i våre skjulte ressurser.

Han er ikke i tvil om at vi har en ekte kjempe der inne. Gjennom møter med 25 000 pasienter gjennom mer enn 30 år som lege og alternativterapeut har han fått skimte, som han selv sier, mer og mer av vår indre helbreder. Gang på gang har han sett hvordan kriser kan utløse evner vi knapt vet vi har.

I Helbred deg selv tar han for seg de «nye sykdommene», utfordringer mange av oss i større eller mindre grad møter: stressplager, slitenhet, uro, depresjon, smerter, søvnvansker, følelsesmessige plager, fobier, angst og livskriser. «Dette er områder helsevesenet dekker for dårlig,» sier han. «Gjennom årene har jeg studert hva som virker og sett det som ikke fungerer. Helbred deg selv handler om skattene jeg har funnet på den lange reisen jeg har delt med titusener av mennesker fra 1970-tallet og fram til i dag.»

Audun Myskja mener at helsevesenet kan legge mer vekt på vår evne til å gjøre noe selv, og i ly av dette gir han oss metoder for å takle stress og slitenhet for å unngå at det utvikler seg til sykdom, enkle øvelser mot hodepine og søvnløshet, råd om mat som gir helsegevinst, mentale øvelser mot angst og fobier. For å nevne noe. Pasienthistorier gjør stoffet levende og tilgjengelig.

Med over 50 øvelser for økt energi, avspenning og mestring er Helbred deg selv en innholdsrik og utprøvd verktøykasse for den som ønsker å vekke sine egne helbredende evner!

Til toppen

Andre utgaver

Helbred deg selv
Bokmål Ebok 2014
Helbred deg selv
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Audun Myskja:

Om forfatter Audun Myskja

Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin, og han har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han driver Senter for livshjelp i Ski utenfor Oslo, som legger vekt på hjelp til selvhjelp ved kroniske og alvorlige lidelser. Audun Myskja er opptatt av å se hele mennesket i sin behandling av pasienter og holder en rekke kurs og foredrag både i inn- og utland. www.senterforlivshjelp.no

Til toppen