Helten (Innbundet)

The Secret

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hero - The Secret
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202456269
Kategori: Selvutvikling
Omtale Helten

Historien om deg

Og om hvorfor du befinner deg på planeten Jorden

Det er noe helt spesielt med deg. Det er noe du ble født for å bli og utrette som ingen av de øvrige sju milliardene på jorden er her for å gjøre. Det er et liv du er ment å leve; det er en reise det er meningen du skal foreta. Denne boken handler om denne reisen.

Det finnes et kart som viser hvordan du beveger deg fra det livet du lever nå til det livet du drømmer om å leve. Kartet viser veien til storhet, det er kartet over ditt liv. Denne boken er dette kartet.

Tolv vellykkede personer i vår verden har fulgt sitt kart. De deler sine tilsynelatende umulige reiser med deg, og avslører at hver eneste en av oss er født med alt vi trenger for å leve ut våre største drømmer, og at vi ved å gjøre nettopp det vil oppfylle vår livsoppgave og bokstavelig talt forandre verden. Det er derfor du befinner deg på planeten Jorden.

Til toppen

Flere bøker av Rhonda Byrne:

Om forfatter Rhonda Byrne

Rhonda Byrne startet sin reise med filmen The Secret (Hemmeligheten) som er sett av millioner. Hun fulgte opp med boken Hemmeligheten, oversatt til 50 språk og solgt i mer enn 25 millioner eksemplarer, og fortsatte med bestselgerne Kraften, Magien og Helten.
http://www.thesecret.tv

Til toppen