Hemmeligheten ved meditasjon (Heftet)

En praktisk guide til indre fred og personlig forvandling

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Secrets of Meditation
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202422004
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hemmeligheten ved meditasjon

Nøkkelen til et nytt nivå

Davidji er tilknyttet ledelsen ved The Chopra Center for Wellbeing og har bakgrunn fra undervisning i ayurvedisk helseforståelse samt ulike former for meditasjon og yoga. Enten du er nybegynner eller har meditert i årevis, mediterer fast eller sporadisk, vil du kunne løfte meditasjonen din til et nytt nivå med innspill fra Davidji. Han tar deg med på sin egen reise mot åndelig oppvåkning og forklarer betydningen av meditasjon for helse, forhold og følelsesmessig og åndelig velvære.

Til toppen

Flere bøker av davidji:

Utdrag

Hemmeligheten ved meditasjon

Å meditere hver dag har åpnet min verden, og brakt den nærmere drømmene mine og lenger bort fra det som ikke tjener meg. Meditasjon er en prosess og en livslang reise. Jeg er blitt oppmerksom på ord som ikke skaper fred og harmoni og på tanker som ikke gavner meg. Meditasjon har vekket stillheten inne i meg, og det er dette som er hele forskjellen. Jeg er mindre reaktiv, mer medfølende, mer tilgivende både overfor meg selv og andre, lykkeligere og mer tilfreds ... og jeg føler det som en stor velsignelse at jeg får lov til å vandre på denne deilige jorden.
Jeg tror at det skyldes at jeg daglig opplever at jeg har et rikt utbytte av meditasjon. Jeg ser frem til å komme i kontakt med stillheten og ordløsheten som hviler inne i meg, for nå vet jeg at dette er kilden til all eksistens.
 Du er ikke alene på denne reisen. Vi er sammen, alle sammen, vi snubler oss gjennom hver dag for å skaffe oss mat i magen og motta kjærlighet. Under denne prosessen kan vi dele kjærlighet, lys, anerkjennelse, tilgivelse, oppmuntring, og fred med alle vi kommer i berøring med.
 Hvis vi kan gjøre dette – bare litt mer i dag enn i går – vil livet vårt, enda så kortvarig og usikkert det er, bli den mest fantastiske reisen vi kan forestille oss.

Til toppen

Om forfatter davidji

Davidji er ledende lærer ved Deepak Chopras kjente senter for velvære. Han gikk i lære i nesten ti år hos mesteren selv. Nå underviser han i blant annet vedisk visdom, primal lysmeditasjon, ayurvedisk helseforståelse og yogaens åndelige lover. Han har utviklet en rekke meditasjons-cd-er og har egne radioprogrammer. www.davidji.com

Til toppen