Smaker det er verdt å ta vare på (Innbundet)

kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 167
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203296819
Kategori: Mat og drikke
Omtale Smaker det er verdt å ta vare på
Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.
I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.

Til toppen