Hører du at trærne snakker? (Innbundet)

Oppdag skogens hemmelige liv

Forfatter:

Cecilie Horge Walle (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hörst du, wie die Bäume sprechen? Eine kleine Entdeckungsreise durch den Wald
Oversatt av: Walle, Cecilie Horge
ISBN/EAN: 9788202568306
Kategori: Faktabøker
Alder: 8 - 12
Omtale Hører du at trærne snakker?

Oppdag skogens hemmelige liv

Sover trær? Må de gå på skolen? Går trærne på do? Prater de med hverandre? Og kan de virkelig bli solbrente?

Er du nysgjerrig på livet i skogen? Lurer du på hvordan trær lever? I denne boka får du være med på en spennende ekskursjon og lære mange morsomme ting om både trærne og de andre beboerne i skogen som du aldri ville ha trodd at kunne være mulig. I boka får du lære om hemmelighetene deres, om triksene de benytter seg av for å overleve og om de mange særegenhetene deres.

Den kjente tyske skogvokteren Peter Wohlleben tar oss her med på en rundtur i skogen og forteller om sine mange fascinerende observasjoner og oppdagelser. Han har guidet familier og skoleklasser på slike turer i skogen i mer enn tjue år, og har etter hvert fått mange spørsmål fra barn om skogen og livet der. De mest interessante er nå samlet i denne boka, som også er Wohllebens første barnebok.

Boka passer for alle barn og andre nysgjerrigperer fra 8 år og oppover, og egner seg like godt til høytlesning som til å lese selv.

 

 

 

Til toppen

Flere bøker av Peter Wohlleben:

Om forfatter Peter Wohlleben

Peter Wohlleben

Peter Wohlleben (f. 1964) er en tysk forfatter av flere bøker om skog. Han har studert og arbeidet med skogbruk i mange år og er blitt mer og mer opptatt av økologi. I 2015 utkom Trærnes hemmelige liv. Boken ble raskt en bestselger. Den er oversatt til 19 språk og har solgt i mer enn 300 000 eksemplarer bare i Tyskland.

Til toppen