Hverdagsbobler (Innbundet)

Forfatter:

og

Björg Thorhallsdottir (Illustratør)

Björg og Dora tar seg selv herlig lite høytidelig – våger du å gjøre det samme? Med eksempler fra levd liv forteller søstrene Thorhallsdottir om oppturer og nedturer, hindringer og flyt. De gir deg tips, verktøy og inspirasjon til å stå frem som den du er!

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 215
Illustratør: Thorhallsdottir, Björg
Forlag: Pitch forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293551348
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hverdagsbobler

Lær å fremsnakke seg selv!

Du må vise hvem du er, og du må ta følelsene dine på alvor

Dora bidrar med verktøy til hvordan du kan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og hun gjør det med humor (for hun er tross alt også standupkomiker). Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) med fokus på å inspirere deg til å vekke motet til å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment å ta.

«Vi har levd i så mange år, tryna så hardt og kravlet oss opp på beina igjen,» sier Dora og Björg. «Underveis har vi lært oss både det ene og det andre, så når vi nå av og til ramler ned livets trapp, vet vi hvor heisen opp igjen er. I Hverdagsbobler serverer vi deg knepene våre – og mye mer. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, ta innover deg tekstene og bildene våre og nyte å være den du er.» De håper Hverdagsbobler fyller deg med akkurat det, og får det til å kile i drømmene dine!

«Vi higer alle etter den vidunderlige følelsen av å kjenne gleden boble. Du vet, når du bobler av begeistring, mestring, entusiasme eller kjærlighet – det finnes ikke noe bedre enn det!»  Dette er hva Dora og Björg setter fokus på i boken som de har kalt Hverdagsbobler nettopp fordi det kanskje først og fremst er i hverdagen, som de sier, at vi trenger å kjenne på den boblende følelsen i kroppen.

«Å snakke om det traurige, vanskelige og vonde i livet, kombinert med humor og letthet – det er for lite av det i hverdagen, tenker vi. […] Og siden vi er her på denne jorden en ganske kort stund: Kos deg mer. Gjør mer av det som du blir glad av, og kutt ut folk som drar deg ned.»  Björg og Dora er tydelige på at ditt liv er nå, og at det handler om å lage plass til seg selv. 

Berusende budskap servert i stettglass, om å bli bevisst hva som gir DEG glede og hvordan gjøre plass til den, STOR plass, i hverdagen. Ikke vær beskjeden, drikk rikelig av Dora og Björgs hverdagsbobler, gjerne med begge hender – det er lov, og det er deg vel unt!

Til toppen

Andre utgaver

Hverdagsbobler
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Björg Thorhallsdottir og Dora Thorhallsdottir:

Om forfatter Björg Thorhallsdottir

 

Dora Thorhallsdottir er relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret. I tillegg er hun standupkomiker med braksuksessen «Familiegreier» som lenge gikk på Latter på Aker Brygge i Oslo.
https://eqi.no/

Bjørg Thorhallsdottir er billedkunstner, gründer og siden 2005 skaperen av landsorganisasjonen Hjertefred. Kunsten hennes er ettertraktet, bøkene hennes er populære, og hun har stort sett rundt hundre prosjekter på gang til enhver tid!
https://bjorgsunivers.no

Til toppen