Hverdagslykke (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 153
Forlag: Frisk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293428107
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hverdagslykke

Småtrist og deppa? Stress ned!

Føler du at dagene flyr forbi mens du prøver å rekke alt? Kjenner du at hverdagsgleden forsvinner i stress og mas? Er det vanskelig å bremse opp og nyte de fine øyeblikkene? 

Sett pris på det du har og nyt øyeblikket! Psykolog Daniel Bergheim Botnmark er klar over at det er lettere sagt enn gjort. Men han er også klar på hvordan det kan skje. Nettopp derfor har han skrevet Hverdagslykke, hvor han har samlet forskning og erfaring i tolv kraftfulle, konkrete og morsomme øvelser som har til hensikt å hjelpe deg til å stoppe opp og bringe deg i dypere kontakt med deg selv – og et skritt nærmere gleden. Hver uke tildeles du en ny øvelse – et forslag til tiltak som kan gi litt mer hverdagslykke. Vær forberedt på å skulle skrive, tegne og fargelegge – det er satt av plass i boken. Vær også forberedt på å skulle spise rosiner – de må du imidlertid skaffe selv!

 

«Forskning viser at lykkelige mennesker ikke tenker så mye på at de må ‘finne lykken’. I stedet er de opptatt av å leve dagliglivet. De bryr seg om menneskene rundt seg, har interesser og hobbyer, og alt de gjør, gjør de med engasjement.» Daniel Bergheim Botnmark

Til toppen