I kamelens øye (Innbundet)

Serie: Pistis Maria 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 268
Forlag: Liv forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283300567
Kategori: Romaner
Omtale I kamelens øye

Jesus og Maria, da og nå

Om forholdet mellom de historiske personene Jesus fra Nasaret og Maria Magdalena, om hva de ønsket å oppnå, om hva som gikk galt og hvorfor, og om deres energetiske forbindelse til oss i dag.

I I kamelens øye fortsetter Anne Gjeitanger å kanalisere Maria Magdalena som forteller om tiden da hun og flere fulgte Jesus på hans vandringer gjennom dagens Israel, og om tilværelsen i Frankrike etter hans død. I denne boken får Maria i mer enn én forstand følge av Jesus: Forfatterens kanaliserte budskap fra Jesus av Nasaret utgjør godt og vel halve boken.

Hvilken Jesus møter vi så? Målt mot Bibelens fremstilling, en mann av kjøtt og blod med alminnelige menneskelige behov, en sterk, tydelig og medfølende, men krevende person med kraftfulle healerevner (som han påpeker at vi alle har) som aldri viker fra sin livsoppgave: vekke oss til den guddommelige sannheten om oss selv. Et menneske som under sin tid på jorden handlet og talte fra et høyere ståsted det var vanskelig å relatere til for mange, men som han ønsket - og ønsker - å løfte oss til. En person med sine mannlige og kvinnelige sider forent - en avatar, et gudemenneske.

"Mange er historiene om mitt liv, mange skal det sikkert komme, og likevel foretekker jeg å skrive en nå - i iopposisjon til mange og som et tillegg til andre - som fra min hånd vil se annerledes ut enn mange venter seg den."

Les om Jesu tid i India, om esseernes rolle i tiden rundt hans død, om hva som foregikk på korset og hvordan graven kunne være tom, om hva den hellige gral er, og ikke minst om relasjonen mellom det mannlige og det kvinnelige og viktigheten av å forene de to i oss selv.

Pistis Maria og I kamelens øye er formidable bøker med tekster som direkte angår de eksistensielle utfordringer vi strever med i dag, uansett religionstilhørighet. De tilbyr hjelp til å forstå den mulige forandringen vi gjennomlever som mennesker akkurat nå. Kanskje vil de åpne deg for muligheten av at Jesu gjenkomst finner sted i vår tid, som en bevissthetstilstand, gjennom fremveksten av det guddommelig feminine ...

"Og derfor nå: Som kvinne kommer jeg, og ikke lenger som mann."

Til toppen

Om forfatter Anne Gjeitanger

Anne Gjeitanger er en anerkjent romanforfatter som også har utgitt kanaliserte bøker: Peters morgen, Pistis Maria og I kamelens øye. Med utgangspunkt i kanaliseringene av Maria Magdalena og Jesus fra Nasaret, holder hun åpne meditasjonssamvær på blant annet Unity senter i Oslo for å belyse, fremheve og forankre viktige aspekter av det omfattende stoffet hun tar ned.

Hun bor i økolandsbyen Damanhur i Nord-Italia og arbeider også for å gjøre Damanhurs livsanskuelse kjent her til lands ved jevnlig å organisere foredrag og workshop-er med damanhurianere.
 
Følg henne på Facebook for meditasjoner, foredrag, workshop-er med mer: Pistis Maria

Til toppen

Bøker i serien