I kampens hete av Viveca Sten (Lydbok-CD)

I kampens hete (Lydbok-CD)

Serie: Sandhamn-serien 5

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Strøm, Haakon
Spilletid: 10:48
Antall enheter: 9
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: I stundens hetta
Oversatt av: Engen, Kari
Serie: Sandhamn-serien
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202437404
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale I kampens hete

Desperat leting i skjærgården

Det er midtsommerhelg i Sandhamn. Et hav av hvite båter fylle havnen og festglade unge mennesker har tatt over bryggene. I mengden sjangler en ung jente fremover. Ingen hører ropene hennes om hjelp idet hun kollapser i sanden ved strandpromenaden. Da politiet tar hånd om jenta, er hun skrekkslagen og omtåket. Hva har egentlig skjedd med henne?

Nora Linde vil for første gang feire midtsommer sammen med sin nye kjæreste, Jonas. Feiringen får en brå slutt da Jonas’ tenåringsdatter, Wilma, ikke kommer hjem om natten. Ingen svarer på mobiltelefonen hennes. Wilma er sporløst forsvunnet. – Tidlig neste morgen blir en død kropp på stranden i Skärkarlshamn. Nora barndomsvenn, kriminalinspektør Thomas Andreasson, kalles til Sandhamn. I mellomtiden fortsetter Jonas og Noras sin desperate leting etter Wilma.

Under etterforskningen innser Thomas hvor subjektive sannhet kan være. Alle involverte har sin egen versjon av nattens hendelser. Hvem er offeret og hvem er morderen i denne midtsommernatten?

Til toppen

Andre utgaver

I kampens hete
Bokmål Innbundet 2014
I kampens hete
Bokmål Lydbok MP3-CD 2014
I kampens hete
Bokmål Ebok 2014
I kampens hete
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013
I kampens hete
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Viveca Sten:

Anmeldelser I kampens hete

... en fantastisk skildring av svensk midtsommer, både dens gleder og dens mørke bakside... Det er virkelig en god, troverdig og underholdende kriminalroman.
LitteraturMagazinet

...en historie som kunne vært tatt direkte ut fra virkeligheten. Den er godt skrevet og smart strukturert, et øyeblikk er du sikker på hvem er morderen og i det neste må du innse at du tar feil.
Dagbladet Sundsvall

«Dette er spot-on, både med hensyn til dialog og intriger. ... Hun tilhører nå den svenske eliten av krimforfattere, dersom hun fortsetter på denne måten vil hun ganske snart sitte på tronen.» DAST Magazine

Til toppen

Bøker i serien