Indre stillhet (Innbundet)

å leve mindfulness

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 266
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282200639
Kategori: Selvutvikling
Omtale Indre stillhet

Mindfulness

Mer enn bare å få det litt bedre med oss selv

Mindfulness er en kontemplativ praksis med røtter i tusenårgamle østlige visdomstradisjoner, særlig buddhismen, som alltid har handlet om visdom i form av dyp selvinnsikt som setter oss fri. Mindfulness er i ferd med å slå rot i Vesten, også i Norge, og på sin vei fra øst til vest finner mindfulness nye former og uttrykk. På godt og vondt. På vestlig vis måler og veier vi mindfulness for å se hvilke praktiske resultater det gir å «drive med» mindfulness.

Viggo Johansen er glad for at mindfulness opptar flere og flere, men han er like opptatt av at vi får med oss «sannheten» om mindfulness – at det handler om å erverve visdom, oppnå større selvinnsikt. Med Indre stillhet ønsker han å formidle hvordan mindfulness innebærer noe mer enn bare å få det litt bedre med seg selv.

"Praktisk mindfulness blir mye mer kraftfull for dem som tar seg bryet med å gå litt i dybden," sier Viggo Johansen, tidligere buddhistmunk, som i Indre stillhet forklarer mindfulness og formidler historier fra sitt eget liv.

Til toppen

Om forfatter Viggo Johansen

«Praktisk mindfulness blir mye mer kraftfull for dem som tar seg bryet med å gå litt i dybden,» sier Viggo Johansen, tidligere buddhistmunk nå xxxx, som forklarer mindfulness og formidler historier fra sitt eget liv.

Til toppen