Jeg blir til i møte med deg (Innbundet)

En bok om relasjoner

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202490904
Kategori: Selvutvikling
Omtale Jeg blir til i møte med deg

Vi skaper hverandre

«Når vi – du og jeg – forstår at vi skaper hverandre, og hvordan vi gjør det, åpner landskapet seg, himmelen blir høyere, blomstene flere og fargene sterkere.»

Marit Slagsvold er opptatt av at vi blir til i møte med hverandre; boken hennes handler om hvordan vi påvirker og blir påvirket i relasjoner og erfarer oss selv forskjellig med forskjellige personer. «Hva skjer med meg sammen med deg, i tanker, følelser og kropp? Hva skal til for at du og jeg kan oppleve å være oss selv når vi er sammen? Og hvordan kan vi ha mer livgivende og oppriktig kontakt?» spør hun og ønsker å tydeliggjøre hvor berikende og frigjørende det er å se mye av det vi strever med i livet som relasjonelle fenomener – som noe vi samskaper med andre – heller enn individuelle problemer.

 

Marit Slagsvold er gestaltterapeut og bruker teori og terapi fra dette psykoterapeutiske området som bakteppe for å formidle sitt budskap og sine refleksjoner. Hva gestaltterapi er, kan du lese mer om i boken som hun for øvrig kaller en blandingsbok fordi den inneholder personlig og faglig stoff om hverandre, og en litt fri oversettelse av gestaltmetode fra terapiliv til hverdagsliv. Hun gir deg inspirasjon og konkrete øvelser som kan hjelpe deg til å bli tydeligere med hvem du blir i møte med andre, og på den måten stå mer støtt i deg selv.

 

«Hvem lengter ikke etter å følge flere av sine impulser, utfolde og uttrykke seg friere og tryggere, bevege seg og vokse – vilt og vakkert – sammen med andre?» spør hun. Med denne boken ønsker hun å støtte og inspirere deg som vil leve friere og mer tilfreds sammen med andre, kjente og fremmede, og som lengter etter å være til stede i deg selv, i berikende utveksling og samvær med andre.

Til toppen

Andre utgaver