Jeg ser deg (Innbundet)

Om klarsyn, healing og energi, og søk etter savnede

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202474034
Omtale Jeg ser deg

Se intervju med Michael Winger

Jannecke Øinæs fra Wisdom from North i samtale med forfatteren

Med en klarsynt på jobb!

Bli med Michael Winger ut på søk etter savnede personer. Det er både enestående og forbløffende å høre hvordan han går frem. Han tar deg med ut i felten, gjennom svært levende beskrivelser av flere savnetsaker som har gjort ham kjent over hele landet.

Av Kari Kahrs

Så lenge Michael kan huske, har han opplevd uforklarlige ting. Under en operasjon med narkose som femåring måtte han gjenopplives da hjertet plutselig stanset. Det var etter denne hendelsen han innså at han var i stand til å se og forstå ting som ingen snakket om. Ofte fornemmet han at det fantes flere i rommet enn dem man kunne se, han så skygger, kjente kulde eller lukter. Han opplevde også forvarsler - han så hendelser som kom til å skje, dager eller måneder før de faktisk inntraff.

Synene kom plutselig, ingenstedsfra, og føltes svært ekte. Dermed visste lille Michael ofte hva han hadde i vente. Det kunne dreie seg om små ting, som at han så seg selv skli på isen og falle. Da sørget han for å gå mer forsiktig på isen, men det hendte at personen han gikk sammen med falt. Etter hvert lærte han å kontrollere synene, som gjerne kom om natten mens han drømte. Hvis han tenkte på en bestemt person eller situasjon før han sovnet, kunne han drømme om personens eller situasjonens fremtid.

Som voksen mann med mange erfaringer bak seg og med vekt på kontinuerlig å utvikle og finstemme sine oversanselige evner, er det neppe mange, om noen, som slår ham når gjelder å gi healing som fungerer og finne frem til savnede personer!

Går inn i energien
Når Michael jobber med forsvinningssaker, skal det i mange tilfeller ikke mer til enn navnet på den savnede før han peiler inn området han mener det bør søkes i. Imidlertid foretrekker han å se et foto av den som er savnet. Da kan han få opp mentale bilder og for sitt indre blikk se små filmsnutter fra den savnedes liv, før han i det hele tatt har rukket å sette seg inn i saken. Bildene som dukker opp ledsages ofte av den savnedes følelser, noe som hjelper ham å tolke det han ser. En prosess settes i gang i ham, der han kjenner endringer i sin egen kropp. Alt skjer svært fort, i løpet av sekunder.

Michael kjenner fysiske og psykiske smerter som ikke er hans egne. Han opplever det som om han selv er den savnede personen. Er den savnede død, kan han kjenne i sin egen kropp hvordan det føles. Michael har erfart hvordan det er å drukne, bli hengt, stukket med kniv, skutt og slått i hjel. Det verste, sier han, er ikke de fysiske smertene, men de psykiske, den frykten og skrekken offeret har kjent dersom det for eksempel dreide seg om en kriminell handling.

Han ser minnene til den savnede, både gjennom vedkommendes øyne og sine egne. Han kan få et bilde av stedet der den døde ligger, og hvordan det ser ut i området omkring. Når han kan beskrive dette i detalj, er det mange som tenker at da burde han jo også kunne si nøyaktig hvor den savnede befinner seg, men så enkelt er det dessverre ikke, sier Michael, som i boken forklarer hvorfor det er slik.

Blir forsket på
Torstein Røyne forsker på de særskilte evnene hos klarsynte i Norge. Han har som mål å bevise hvordan klarsyn fungerer, og har forsket på fenomenet i tretti år. Blant andre har han fulgt de synske Lodvar Kaarstad og Anna Elisabeth Westerlund, og han har utgitt en bok om førstnevntes spesielle evner.

Etter at Michael i 2011 vant «Jakten på den 6. sans», tok Torstein kontakt med ham, og de to innledet et samarbeid med tanke på å dokumentere den klarsynte healerens evner. De ble enige om at for å kunne bevise at klarsyn er en realitet, måtte de forholde seg til reelle situasjoner der Michael ikke hadde mulighet til å kjenne løsningen på forhånd. De bestemte seg for å arbeide med saker der noen var savnet.

Noen uker før henvendelsen fra Torstein hadde Michael mottatt en forespørsel om han kunne hjelpe med å finne en eldre mann som var forsvunnet. Han hadde svart ganske kort at han dessverre ikke hadde tid til å hjelpe, men at han så mannen vandre langs en sti i en skog, og at han syntes det var så varmt at han søkte ly under noen busker til høyre for stien. Damen som sendte forespørselen, takket for svaret. Michael var litt lei seg fordi han bare hadde gitt en så tynn forklaring, men, som han sier, den gangen hadde han verken tid, erfaring eller overskudd til å gjøre mer.

Noen få dager senere fikk han imidlertid en hilsen fra damen der det sto at mannen var funnet død under noen busker, og at de som fant ham, hadde gått inn på en sti i skogen og funnet ham på høyre side av stien. Michael følte at han var inne på noe han burde arbeide mer med. Med inspirasjon fra Torstein og den store interessen som utviklet seg for å finne savnede personer, føltes det veldig riktig å fortsette i denne gaten. De to ble enige om at Torstein skulle sende Michael lenker til aktuelle forsvinningssaker, og at Michael skulle sende svar tilbake med de synene og inntrykkene han tok inn, slik at de ble dokumentert. Det ble starten på et interessant samarbeid vi nok skal få høre mer om.

Lyst til å lære av Michael?
I Jeg ser deg deler forfatteren sine egne metoder med oss og forteller mye om hvordan vi kan bruke det klarsynet vi alle har i oss. Han holder også kurs. Han kan fortelle at mange av deltagerne har det til felles at de gjerne vil lære å utvikle de oversanselige evnene sine raskt, men at de ikke tar seg tid til å jobbe med seg selv. Det må imidlertid til, selv om det handler om evner vi er født med og som vi bruker daglig, ofte uten engang å være klar over det. Det mange betrakter som veldig spesielt og guddommelig, er egentlig helt naturlig. Det handler om å forstå og lytte til sitt indre, bli kjent med sine følelser og sin intuisjon, sier Michael.

Noen mener at klarsynte ikke skal stikke hodet frem og fortelle hva de driver med, men Michael kan ikke være mer uenig: «Jeg skjønner ikke hvorfor så mange ønsker å arbeide som klarsynte i det skjulte, når det ligger så naturlig for oss alle.» Det han heller ikke skjønner, og som han gir tydelig uttrykk for i Jeg ser deg, er enkeltes tilbakevisning eller bortforklaring av hans evner - som gjentatte ganger beviselig har ledet til funn av savnede personer.

Til toppen

Andre utgaver

Jeg ser deg
Bokmål Ebok 2015
Jeg ser deg
Bokmål Innbundet 2017
Jeg ser deg
Bokmål Ebok 2017
Jeg ser deg
Bokmål Lydbok-CD 2017
Jeg ser deg
Bokmål Lydbok MP3-CD 2017
Jeg ser deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Utdrag

Energiene påvirker oss hele tiden, vi puster og lever i dem. Hvis du klarer å sitte helt rolig og bare kjenne og føle energiene, vil du også bli i stand til å anvende ditt indre for å lese dem. Det har ikke noe å si hvor langt unna du er. Det er som om hele vår verden er en stor datamaskin, det gjelder bare å finne den riktige filen. Skal du jobbe med klarsynet og lese energiene i en savnetsak, kan det være vanskelig å koble seg på akkurat den filen som du er ute etter. Men når du først har funnet den, noe som selvfølgelig krever trening, så vil du få opp mer og mer informasjon jo mer du kobler deg på filen. For meg fungerer dette automatisk, jeg trenger ikke å lete etter den rette filen lenger. Mange ganger holder det med et navn selv om jeg foretrekker å se på et foto av den jeg skal finne. Da starter det automatisk med at jeg merker endringer i kroppen min. Det skjer i løpet av sekunder, jeg får nye fysiske symptomer og andre følelser. Det dukker også opp bilder i hodet mitt.

Til toppen

Om forfatter Michael Winger

Bli nærmere kjent med Michael Winger på hans innholdsrike nettsider: På www.michael-winger.com får du kursinformasjon og kan lese om forskningsprosjektet som pågår og ta en titt i nettbutikken hans. På www.tv-medium.com kan du se seriene «Krim-fornemmelser» og «Hjemsøkt» om hhv. savnetsaker og husrens. Her kan du også lese om Foreningen Søk etter savnet. Følg ham også på Facebook, der han jevnlig legger ut oppdateringer om arbeidet sitt.

Til toppen