Jeg vet at man kan bli helt glad igjen (Innbundet)

min historie

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 206
Forlag: Stenersens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272016028
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Jeg vet at man kan bli helt glad igjen

Reisen innover

Hele Norges Portvei-Eli – alltid blid og smilende …

Men det var utenpå. For inni seg opplevde 30-åringen et kaos. I dag fremstår Eli som en trygg og sikker 60-åring som har funnet sin plass i verden. Hva har skjedd? Svært mye, og det hadde røtter tilbake i barndommen. Den voksne Eli har arbeidet systematisk med kroppen og sinnet for å hjelpe småjenta Eli. Det har gitt resultater, og i denne boken ønsker hun å inspirere alle som sliter, til å gjøre bruk av hennes egne metoder.

 

«Jeg så på hele meg, fra topp til tå, uten å dømme, og kjente for aller første gang hele kroppen min, utenpå og innenfra. Jeg gråt. Gjemmeleken var over […] Jeg hadde flyttet tilbake – hjem igjen til der jeg en gang hadde måttet forlagt meg selv.»

 

Eli Rygg er kjent fra «Portveien 2» som ble vist på Barne-TV på 1980-tallet. I dag er hun familieveileder og har de siste 16 årene arbeidet med utsatte barn og unge. Hun har utgitt flere barnebøker og er en populær underholder og eventyrforteller.Eli Rygg, 15 år: En mer enn vanlig forvirret tenåring. Skadet av overgrep, merket av morens død et år tidligere. Hun sykler hvileløst rundt i nabolaget, klenger på venninnene sine, fester i helgene. Hun har en alt for stor kropp, i alt for tynne klær. Eli Rygg, 30 år: «Hele Norges Portvei-Eli» er alltid blid, sier alltid ja - men det henger ikke sammen med kaoset hun føler på innsiden. Eli Rygg, nå: En trygg og sikker sekstiåring, som har funnet sin plass i verden. Hvordan kom hun dit? I denne boken forteller Eli Rygg åpenhjertig om sårene livet har påført henne, og om hvordan hun har klart å bygge seg opp. Systematisk arbeid med både kroppen og sinnet har gitt resultater. La deg inspirere av hennes metoder - og lær, gjennom hennes øyne, å se det lille barnet som trenger din hjelp.Eli Rygg, 15 år: En mer enn vanlig forvirret tenåring. Skadet av overgrep, merket av morens død et år tidligere. Hun sykler hvileløst rundt i nabolaget, klenger på venninnene sine, fester i helgene. Hun har en alt for stor kropp, i alt for tynne klær. Eli Rygg, 30 år: «Hele Norges Portvei-Eli» er alltid blid, sier alltid ja - men det henger ikke sammen med kaoset hun føler på innsiden. Eli Rygg, nå: En trygg og sikker sekstiåring, som har funnet sin plass i verden. Hvordan kom hun dit? I denne boken forteller Eli Rygg åpenhjertig om sårene livet har påført henne, og om hvordan hun har klart å bygge seg opp. Systematisk arbeid med både kroppen og sinnet har gitt resultater. La deg inspirere av hennes metoder - og lær, gjennom hennes øyne, å se det lille barnet som trenger din hjelp.

Til toppen

Andre utgaver