Kardiologi (Heftet)

Forfatter:

, , , og

Debbie Maizels (Illustratør) David Keeping (Illustratør)

Forfatter: , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 454
Illustratør: Maizels, Debbie og Keeping, David
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205523951
Kategori: Helse- og sosialfag
Omtale Kardiologi
Fagområdet kardiologi (hjertesykdommer) har de senere årene gjennomgått store endringer når det gjelder forståelse av patofysiologi og forbedret diagnostikk og behandling.

Bestill vurderingseksemplarer
Denne boka har i stor grad en praktisk tilnærming til fagområdet, ofte med vekt på kliniske problemstillinger. Den inneholder en systematisk gjennomgang av de viktigste diagnostiske hjelpemidlene. En rekke sentrale sykdommer og tilstander er gjennomgått, og i tillegg omtales en del generelle problemstillinger for hjertepasienter. Boka er ikke ment å være en fullstendig lærebok i kardiologi, men den gjennomgår mange sentrale temaer.
Målgruppen er først og fremst leger som, uten å ha spesialutdanning i kardiologi, til daglig behandler pasienter med hjertesykdommer, i generell indremedisin og i allmennpraksis. Boken vil også være nyttig for leger i utdanningsstilling i sykehus og for kardiologer. Medisinstudenter vil finne mye nyttig kunnskap her, og det samme vil sykepleiere som behandler hjertepasienter og sykepleiere som tar videreutdanning i kardiologi. For studenter og leger med utdanning i utlandet vil boka kunne gi nyttig kunnskap om norske fagmiljøer og behandlingstradisjoner.

Til toppen