Den ultimate kokeboken for alle som ønsker innføring i keto, med mye god mat på bordet!
Ketogen diett går ut på at man spiser minimalt med karbohydrater, moderat med protein, og MYE fett. Når man har gjort dette i noen dager vil karbohydratlagrene i kroppen være tømt, og kroppen må switche fra å hovedsaklig forbrenne sukker til å forbrenne fett og ketoner. Ketoner dannes når fett brytes ned. Ketogent kosthold har vist seg å ha mange positive helseeffekter, og kan være et nyttig redskap både for vektnedgang, eller mer kompliserte helsetilstander. For å gjøre overgangen til et ketogent kosthold på en enkel og inspirerende måte, har Martina Slajerova skrevet denne boken. Her finner du oppskrifter som får deg i gang, utfordrer smakene dine og byr på både alt fra melkefritt til meksikansk!
I denne boken får du innføring i og vitenskapen bak det ketogene kostholdet, samt mer enn 100 spennende oppskrifter fordelt på følgende kapitler:
Raske retter – dagens første keto-måltid Lette retter og apetittvekkere Næringsrike supper og forfriskende salater Raske og enkle lunsjboks retter Energigivende middager Drikker og desserter som fremmer helsen