Kjærlighetens budbringere (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 214
ISBN/EAN: 7071333022055
Omtale Kjærlighetens budbringere

Utenfor tid og rom

«Hvem er jeg, hvorfor er jeg her og hva er min oppgave?» spør Karen-Sofie Thorstensen, i likhet med mange. I motsetning til mange har hun også svarene – som er basert på kontakten med høyt utviklede sivilisasjoner i andre virkeligheter.

Kontakten har hun fått gjennom fysiske møter, automatskrift, telepati og kanalisering, som gjerne kommer som energibølger hun selv må fortolke. Hun kaller det kanalisering på sjeleplanet, for sjelen er ordløs. Karen-Sofie kan berette om nattlige besøk, lysstråler på kroppen, fargerike former som svever i rommet, energi som fyller henne og virker som likegladsprøyter og om energetiske hofteoperasjoner. Hvem som kommer på besøk? Mange! Blant annet pleiaderne: 

«Det Pleiadiske lys gjennomstrømmer jorden med uforminsket kraft, styrkende de svekkede gridlines som bærer de grunnleggende energier i jordens aura,» er forfatteren blitt fortalt. Hun har også fått vite hvordan pleiadiske femtedimensjonsskip konstrueres (og som på et tidlig byggetrinn ser ut som de sigarformede UFO-ene mange har sett), hva de bedriver og hvordan de fungerer i sin egen og andre dimensjoner, også vår. Pleiaderne sier videre: «Dere vil ikke bli tillatt å forlate deres eget solsystem før dere har integrert de universelle prinsipper som er ubrytelige lover i universet. Først når den universelle kjærlighet er forstått, vil menneskeheten bli medlem at det Galaktiske Forbund (som mange kaller Ashtar). Informasjon om disse tingene vil derfor holdes tilbake til menneskene er klare.» Pleiaderne viser seg for oss etter eget ønske og sier at det samme vil vi kunne gjøre når vi når et høyere utviklingstrinn. De sier også at «det finnes et fåtall mennesker på jorden i dag som kan heve og senke energiene i deler av kroppen – en arm for eksempel – slik at den blir nærmest usynlig og lett lysende. Det finnes også mennesker i dag som kan levitere.» 

Utenomjordiske som ønsker å se oss vokse opp (!) til kjærlighetsstyrte mennesker, legger inn informasjon i klodens massebevissthet. Informasjonen aktiveres når en eller flere av oss «våkner», dvs. begynner å fatte interesse for et bestemt fenomen. Kunnskapen vi søker blir da understøttet av informasjonen som allerede er inngitt oss. Hvordan vi blir klare for deres høyere viten? «Det eneste viktige er at vi åpner hjertene våre og er det beste mennesket vi kan være i alle livets situasjoner,» sier forfatteren. «Er vi i tvil om hva vi skal gjøre, bør vi alltid spørre oss selv: ‘Hva ville kjærligheten gjøre nå?’ Ved å åpne ‘hjertebladene’ vil vi uansett ta steg fremover.» 

«Jeg sitter på den aller ytterste gren og vipper. Jeg er langt ute på kanten av ‘anerkjente emner’ og er (for noen) ikke helt ‘stueren’. Med tiden vil jeg kunne flytte meg lenger inn på grenen, for da vil emner om kontakt med utenomjordisk intelligens bli en del av den jordiske massebevissthet. Alt er som det skal være. Alt utfyller alt – og kommer til rett tid. Jeg er bare litt tidlig ute.» Karen-Sofie Thorstensen 

Kjærlighetens budbringere er en bok for deg som søker den åndelige vei.

Til toppen