Kosmiske budbringere (Heftet)

Kontakt med universet kan avdekke ditt livs hensikt

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Elizabeth Peru viser deg hvordan planetene, stjernene og sol- og måneformørkelser påvirker energien din, og du deres, og at dine fysiske, følelsesmessige og åndelige plager kan ha kosmiske årsaker.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Cosmic Mesengers
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202612559
Omtale Kosmiske budbringere

Du er en kosmisk borger - og en budbringer for universet

Av Kari Kahrs

 

Føler du at livet ditt rommer en større plan, men er usikker på hva den handler om? La Elizabeth Peru, kosmisk veileder, vise deg din plass i universet og klargjøre din livsoppgave. Elizabeth har levd i nærkontakt med kosmiske energier i mange år, og i 2003 startet hun The Tip-Off Global Energy Forecast, en ukentlig internettbasert «værmelding» for hvordan kosmiske energier påvirker livet på jorden (se www.elizabethperu.com).

 

Etter en rekke ut av kroppen-opplevelser på midten av 1990-tallet oppsøkte hun flere av klodens eldgamle kraftsentre, blant annet i Egypt, Jordan, Hellas, Italia, Australia, Kambodsja, Vietnam, England og Nord-Amerika for å forene seg med deres energi. Hun reiser fortsatt jevnlig til kraftsteder for å forbinde seg med fortidens, dagens og fremtidens energi. Hun er utstyrt med en unik evne til intuitivt å avlese energimønstre samt fortolke og videreformidle plantenes og stjernenes bevegelser og budskap.

 

Tretten hemmeligheter

I Kosmiske budbringere beskriver og forklarer Elizabeth tretten universelle hemmeligheter som gjør det mulig å gjenopprette forbindelse med sjelen, forstå vårt kall og manifestere våre ønsker. Når vi forstår dem og kan ta dem i bruk, setter de oss i stand til å arbeide med universets krefter. Da vil vi kanskje i likhet med forfatteren kunne forutsi hvordan de kosmiske energiene vil forandre seg og vite hvordan vi kan tilpasse oss dem. Til vi kommer dit, kan vi jo la Elizabeth forklare det hun ser som de kosmiske årsakene til våre emosjonelle, mentale og åndelige problemer og de vanlige fysiske reaksjonene og symptomene på energetiske forandringer i kosmos, samt fortelle oss hvordan vi kommer i flyt med disse energiene som til enhver tid påvirker jorden og oss!

Født av energi
Hver eneste celle i menneskekroppen er født av energi. Sjelen er energi. Alt i vår verden er energi som pulserer og beveger seg i varierende hastighet. Energi, sier Elizabeth, er universets livsblod – det er kraften vi er skapt av og omgitt av. Hun beskriver energi som en usynlig, men likevel håndgripelig puls, en kraft som er opprinnelsen til og bærer av våre tanker, ideer, drømmer og handlinger. Når du leser og arbeider med Kosmiske budbringere, sier hun, vil du forstå hvordan energi fungerer, og du vil tilegne deg metoder som vil vekke medfødte evner og kraft samtidig som din kosmiske bevissthet forsterkes. Sannheten er at vi alle er kosmiske budbringere; uansett hva som er vår livshensikt, uansett hvilken karriere eller livsstil vi har valgt, har vi vår plass og utgjør en forskjell i universet.

Snakker med planetene
Planetene har energifelt som påvirker og påvirkes av våre energifelt. Det er derfor mulig å få et personlig forhold til dem. Planetene og stjernene vibrerer med ulik hastighet. Det vil derfor være enkelte himmellegemer vi lettere kan innstille oss på enn andre, på samme måte som vi kjenner bedre kontakt med noen mennesker enn andre. Dette kan imidlertid forandre seg i takt med endringene i våre egne vibrasjoner og vibrasjonene i alle planetariske legemer.

Peru er ikke astrolog. Hun har aldri studert tradisjonell astrologi, men fulgt de grunnleggende astrologiske forutsetningene i mange år. Da hun begynte å arbeide med sin kosmiske «værmelding», utviklet hun et sterkt intuitivt forhold til planetene og stjernene. En dag bestemte hun seg bokstavelig talt for å snakke med de planetene hun skrev om hver uke. Hun forestilte seg at hun førte direkte samtaler med dem der hun spurte hvordan forskjellige kosmiske hendelser ville påvirke oss her på jorden. Og hun fikk svar. Da hun formidlet det som kom gjennom, oppdaget hun at budskapene vakte gjenklang hos mange. Jo mer hun delte gjennom de ukentlige forutsigelsene, desto mer omfattende og presis ble informasjonen hun fikk. Det gjorde henne sikker på at det er mulig å etablere et personlig forhold til planetene og ha tillit til deres budskap. Kontakt med kosmisk energi vil dessuten forsterke kommunikasjonen med sjelen og vår høyere veiledning og sette fart på fremgangen i vår livshensikt. Sier Elizabeth.

Sjelen er en «båndopptaker»
Livshensikten, sier hun, kan føles som en indre lengsel, et sterkt ønske om å bruke livet til å oppnå noe som er personlig viktig. Kanskje vet du allerede hva som er din livshensikt og er allerede i gang med å fullføre den. Eller kanskje har du en anelse om hva du har lyst til å holde på med, og hvorfor du er her, men mangler mot, eller ser ikke at du har anledning til å satse. Men du er i prosess. Sjelen, sier Elizabeth, er som en stor «båndopptaker». Inntrykk av erindringer som er erfart og samlet gjennom flere liv på jorden eller andre steder, er preget i sjelens essens, i energifeltet vårt. Det er viten vi kan hente frem og utnytte når som helst. Hun mener at alle bringer med seg talenter og evner inn i hvert nye liv. Det er de evnene som synes å komme til oss helt naturlig, noe som virker rimelig ettersom det er ferdigheter vi har finslipt gjennom mange liv. Tenk på at du kom inn i dette livet med unike ferdigheter som bare venter på at du skal koble deg til dem og ta dem i bruk!

Åndelig influensa
Elizabeth Peru forteller at den kosmiske energien nå akselererer og frembringer store energiforandringer på jorden, noe som kan føre til en rekke fysiske problemer hos enkeltpersoner. Store energiforandringer på planetarisk nivå endrer vibrasjonen i energifeltet vårt, auraen, og fører i sin tur til at kroppen gjennomgår en avskallings- eller avgiftningsprosess. Hun kaller prosessen en åndelig influensa, og symptomene omfatter stive muskler, spenningshodepine, tretthet, såre øyne, tette ører eller tett nese, indre varme (ikke feber), varme og prikking i hender og føtter, prikking i hele kroppen, sår hals, tap av stemme og dirring i thymuskjertelen. Mange symptomer dukker tilsynelatende opp som lyn fra klar himmel, men de kommer ikke helt uten grunn: Åndelig influensa oppstår når vi er i oppvåkning eller gjennomgår en større energetisk oppgradering. Det betyr at vi våkner for en høyere bevissthet om hvem vi er og vår plass i universet som kosmiske budbringere. PS. Åndelig influensa har sesong hele året!

Til toppen

Andre utgaver

Kosmiske budbringere
Bokmål Ebok 2019
Utdrag

Når vi trer inn i en høyere bevissthet og forstår at jordkloden er kosmisk, skal vi samtidig tenke på at også vi er kosmiske. Vi får ofte høre at jordkloden og menneskeheten er atskilt fra kosmos, men egentlig er det det motsatte som er sant.

Det er et verdenssentrisk syn å tro at vi er universets midtpunkt, og at alt der ute og hinsides oss er kosmisk, som om vi på en eller annen måte ikke skulle være det. Jo mer du våkner for det flerdimensjonale universet, jo mer vil du forstå at alle er en del av kosmos, og at vi alle er kosmiske borgere.

En kosmisk borger er en person som er bevisst på at andre dimensjoner finnes, og som tar ansvar for den energien og innvirkningen vedkommende har på universets klang. Etter hvert som vi våkner for hvem vi er – sjeler som opplever livet gjennom menneskehetens kar – vil vi helt naturlig begynne å utvide opplevelsene våre til å ta inn det fulle omfanget av omgivelsene vi er omgitt av.

Kanskje legger du merke til at etter hvert som den kosmiske bevisstheten din øker, blir du mer interessert i verdensrommet, planetene og stjernene. Kanskje begynner du å følge med på energetiske forutsigelser og astrologiske rapporter, og i den forbindelse utvides bevisstheten din om den åndelige dimensjonen. Det er også når vi søker den dypere forbindelsen mellom alle levende skapninger, at vi begynner å innse at vi ikke er alene i universet, og at vi alle er en del av et sammenhengende hele.

I egenskap av kosmiske budbringere er vi ikke begrenset til det jordiske planet. Vi er evige reisende, åndelige skapninger som kan projisere energien vår dit vi måtte ønske. Lukk øynene og spør deg selv: Hva er en kosmisk budbringer, og hvordan kan jeg bli en kosmisk budbringer? La de ordene eller følelsene du mottar, komme naturlig gjennom, og skriv deretter ned det du har oppfattet intuitivt.

Hva forteller sjelen deg om din kosmiske virkelighet? Blir du i stand til å strekke deg utover eventuelle selvpålagte grenser ved at du er innstilt på kosmos? Er det å være en kosmisk borger en endeløs opplevelse?

Jo mer du åpner deg for din kosmiske opprinnelse, jo mer jordet vil du bli her på jorden. Hvorfor? Fordi du ikke forsøker å unnslippe eller stikke av fra jorden og forsvinne til en fjern, kanskje mer opplyst verden. Du innser at du allerede har tilgang til alle de virkelighetsdimensjoner og -sfærer som du i praksis kan innstille deg på – akkurat her, mens du er på jorden.

Kosmiske borgere har en større fornemmelse av kameratskap med alle skapninger og mye empati med, følsomhet for og medfølelse med alle livsformer. Kosmiske borgere blir også bevisst på at de er budbringere for universet. Du vil legge merke til at de telepatiske og oversanselige ferdighetene dine øker helt naturlig jo mer bevisstheten din utvider seg og du omslutter helheten.

Som kosmiske borgere blir vi bevisst på at hver eneste tanke vi tenker og hver eneste handling vi begår, har en effekt, ikke bare på jorden, men også utover den. De som tenker over den effekten de har før de handler, vil ta mer kraftfulle beslutninger og påskynde sitt livs hensikt.

Til toppen

Om forfatter Elizabeth Peru

Elizabeth Peru er en internasjonalt anerkjent kosmisk veileder, åndelig lærer og forfatter med bakgrunn som reikimester, og lyd- og fargehealer. Hun har formidlet arbeidet sitt på verdensbasis fra 2003, og har bidratt til å løfte og endre menneskeheten med jordnære og praktiske forutsigelser om kommende planetariske og energetiske trender. Hun formidler sin kunnskap om kosmisk energi og om sjelens og den åndelige dimensjonens virkemåter med glød og er opptatt av å vekke mennesker og bringe kosmisk viten inn i tidens hovedstrømninger. www.elizabethperu.com

Til toppen