Kraften (Innbundet)

The Secret

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Power
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202345310
Kategori: Selvutvikling
Omtale Kraften

La magien i livet ditt begynne!

Magien i Rhonda Byrnes eget liv begynte da hun fikk en hundre år gammel bok av datteren. Den forandret livet hennes. Og i sin tur forandret Rhonda Byrne livet til svært mange mennesker gjennom sin egen bok, Hemmeligheten, som åpnet oss for loven om tiltrekning. Av Kari Kahrs

Man lurer innimellom på hva som meningen med livet. Rhonda Byrne mener det er glede. Og den største gleden man kan ha, det er ifølge min barnelærdom å gjøre andre glad, eller å gi, som forfatteren kaller det. Men hadde noen fortalt Rhonda Byrne for seks år siden at den største gleden i livet er å gi, ville hun som hun selv sier ha svart: ”Det er lett nok for deg å si. Jeg strever for å overleve og får snaut nok endene til å møtes, så jeg har ingenting å gi.”
 
I dag er innstillingen hennes en ganske annen. Rhonda Byrne har erfart at den største gleden i livet faktisk er å gi. Tror du at du har lite å gi? Du har ubegrenset, sier hun. Det eneste vi alle kan gi er nemlig kjærlighet! Kjærlighet, glede, positivitet, begeistring, takknemlighet og glød er livets sanne og evigvarende aspekter. All verdens rikdom kommer ikke engang i nærheten av den mest uvurderlige gaven i hele skaperverket – den kjærligheten vi har i oss! Og den er til for å deles.
 
Du er her for å leve et fantastisk liv
Det er meningen at vi skal ha alt vi kan ønske oss, sier Rhonda Byrne. Det er meningen at jobben skal være spennende, at vi skal få holde på med det vi aller helst vil, at vi skal ha alle de pengene vi trenger for å leve et rikt og vidunderlig liv. Uansett hva du måtte ha aller mest lyst til i denne verden, er det meningen at du skal oppnå det. Det er meningen at du skal le og være glad. Det er meningen at du skal føle deg sterk og trygg. Det er meningen at du skal ha det bra med deg selv og vite at du er uvurderlig. Når du våkner hver dag bør du være fylt av spenning fordi du vet at dagen kommer til å bli helt fantastisk ... Selvfølgelig vil livet by på utfordringer også, sier hun, men de bidrar til personlig vekst og er til for å overvinnes!
 
Men hvordan får vi til det? Jo, sier forfatteren, vi har kraften i oss, og vi har til enhver tid full kontroll over hvordan tilværelsen skal arte seg. Men hvorfor er ikke da livet en eneste dans på roser, må man jo spørre seg? Saken er, sier Rhonda Byrne, at vi har et valg: Vi kan velge om vi vil gi kjærlighet og utnytte den positive kraften, eller ikke. Hver eneste dag, hvert eneste øyeblikk i livet, tar vi faktisk dette valget: Hver eneste gang vi opplever noe vi liker er det fordi vi har utnyttet kjærlighetens positive kraft; og hver eneste gang vi opplever noe vi ikke liker er det fordi vi har unnlatt å bruke kjærlighetens kraft. Kjærlighet du sender ut er den sanne årsaken til alt som er godt i livet ditt.
 
Kan du føle det, kan du få det
Loven om tiltrekning, som du ble kjent med i Hemmeligheten, er grunnstammen i kjærlighetens lov, og det er den som gir oss alt vi får basert på hva vi gir. Vi er magneter, alt i universet er magnetisk, alt har sin magnetiske frekvens. Følelsene og tankene dine har også magnetiske frekvenser. Gode følelser betyr at du befinner deg på kjærlighetens positive frekvens. Ubehagelige følelser betyr at du befinner deg på en negativ frekvens. Det du føler, uansett om det er godt eller ubehagelig, bestemmer din frekvens, og som en magnet tiltrekker du deg personer, hendelser og omstendigheter som er på samme frekvens!
 
Hvert eneste sekund er en mulighet til å forandre tilværelsen, for i hvert eneste øyeblikk kan du forandre måten du føler på. Det spiller ingen rolle hva du har følt før. Det spiller ingen rolle hvilke feil du mener du har begått. Når du forandrer måten du føler på, kommer du over på en annen frekvens, og loven om tiltrekning responderer umiddelbart! Når du forandrer måten du føler på, er fortiden borte! Når du forandrer måten du føler på, forandrer du livet ditt.
 
Forfatteren har selv erfart at når man forandrer måten man føler på i forbindelse med en gitt situasjon, blir man gitt en annerledes følelse, man befinner seg på en annen følelsesfrekvens, og situasjonen er nødt til å forandre seg for å kunne gjenspeile den nye frekvensen. Hvis det har skjedd noe negativt i livet ditt, kan du forandre det. Det er aldri for sent, sier hun, for vi kan alltid forandre måten vi føler på. For å få det du mest av alt ønsker deg, for å forandre hva som helst til det du aller mest ønsker uansett hvilket tema det gjelder, er det eneste som skal til at du forandrer måten du føler på!
 
Det du gir til andre, gir du til deg selv
Gjennom hele boken understreker Rhonda Byrne at når vi gir kjærlighet til våre medmennesker gjennom godhet, oppmuntring, støtte, takknemlighet og andre gode følelser, vil kjærligheten komme mangedoblet tilbake til oss på alle områder i livet. Utstråler vi negativitet i form av kritikk, sinne, utålmodighet og andre ugunstige følelser, får vi en negativitet tilbake som vil påvirke tilværelsen vår.
 
Alt du ønsker deg er forbundet med glede, motivert av de gode følelsene det vil gi deg! Og hvordan får du alt det gode du ønsker? Gjennom gode følelser! Pengene ønsker seg deg. Den gode helsen ønsker seg deg. Lykken ønsker seg deg. Alle de tingene du liker ønsker seg deg! De er sprekkeferdige etter å få komme inn i ditt liv, men du må sende ut gode følelser for å trekke dem til deg. Du trenger ikke slite og streve for å forandre omstendighetene i ditt liv; det eneste som skal til er at du gir kjærlighet via gode følelser. Da vil det du ønsker deg dukke opp!
 
Det er de gode følelsene som temmer kjærlighetens kraft – kraften bak alt som er godt i livet. De gode følelsene forteller deg at dette er veien til det du ønsker deg. De gode følelsene forteller deg at når du har det godt, er livet godt. Men alt begynner med deg – først må du ha gode følelser! Du må kjenne lykke, deretter gi lykke for så å få lykke. Det kan ikke skje på noen annen måte, for uansett hva du ønsker å få i livet, må du først gi! Det er du som styrer følelsene dine, det er du som styrer din kjærlighet, og kjærlighetens kraft vil gi deg det du utstråler, i retur. Det er du som svinger tryllestaven over ditt eget liv.

Til toppen

Flere bøker av Rhonda Byrne:

Om forfatter Rhonda Byrne

Rhonda Byrne startet sin reise med filmen Hemmeligheten som er sett av millioner av mennesker over hele verden. Hun fulgte opp med boken Hemmeligheten, en bestselger på verdensbasis som er oversatt til 46 språk. Med Kraften videreutvikler hun sitt banebrytende arbeid og avslører den enkeltstående største kraften i universet.

Til toppen