Kroppen snakker (Innbundet)

ny viten om kroppsspråket vårt

Forfatter:

Morten Tefre (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 265
Illustratør: Tefre, Morten
Forlag: Flux
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292773796
Kategori: Familie og helse
Omtale Kroppen snakker

Vårt ordløse språk

Kroppsspråket vårt kan utgjøre så mye som 70 prosent eller mer av kommunikasjonen vår, men få kjenner spekteret av signaler og gester som ligger bak.

Hvorfor krysser vi anklene når vi skal få bedøvelse hos tannlegen, og hvorfor fører vi en hånd eller finger opp mot ansiktet når vi lyver? Åse Dragland byr på kloke og bevisstgjørende betraktninger omkring kroppens språk, som lodder dypere enn mange tror.

 

«Siden kroppsspråket er et uttrykk for vår egen underbevissthet og våre følelser kan det sjelden lyve, men vi har lært oss til å dekke det til slik at de opprinnelige gestene og tegnene er vanskeligere å få øye på enn tidligere,» sier forfatteren. Ikke bare handler dette rike og fascinerende språket om gester, mimikk og bevegelser, kroppens språk omfatter også den tause kommunikasjonen, som empati, intuisjon og telepati.

 

I Kroppen snakker tar Åse Dragland for seg en rekke aspekter av kroppsspråket, men understreker at det finnes utallige flere! Hun presenterer resultater fra undersøkelser og forskningsprosjekter de siste tiårene; den velskrevne og informative boken passer like godt for vanlige nysgjerrige lesere som dem som arbeider profesjonelt med mennesker: sosialarbeideren, læreren, sykepleieren, coachen med flere.

Til toppen

Andre utgaver

Kroppen snakker
Bokmål Ebok 2016