Krystallhodeskallen (Heftet)

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 476
Forlag: Vega forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: The crystal skull
Oversatt av: Hansen, Morten
ISBN/EAN: 9788282110570
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Krystallhodeskallen

21.12.2012

En eldgammel mayamyte forutsier verdens undergang med uhyggelig nøyaktighet: vintersolhverv 2012.

Men den gir også nøkkelen til å avverge apokalypsen: en fullkommen og enestående vakker blå safir formet som en perfekt hodeskalle. Skapt for å redde verden fra undergangen, og så mektig at mennesker i århundrer har drept for å eie eller ødelegge den.

Nå har Stella funnet den, og noen har allerede prøvd å drepe henne. Med funnet følger nemlig hodeskallens arv av mørke hemmeligheter, intriger og grufulle drap. Mens Stella og kjæresten Kit står overfor en stadig mer uforsonlig fiende, kjemper de for å tolke dagbøkene til den forrige vokteren av krystallhodeskallen for å knekke koden som vil åpenbare skallens siste hvilested, og Stellas forutbestemte livsoppgave. Jakten fører dem fra universitetsmiljøet i Cambridge til Englands forhistoriske steinsirkler. Begge vet at tiden ikke er på deres side, og at de bare har dager – timer – på seg til å avdekke hemmeligheten som ennå kan redde verden ...

Bli med på en magisk og mystisk indre og ytre reise i mayamytenes verden, der tvil og tro, skjebne og tilfeldighet, frelse og undergang veves sammen i et spenningsmettet og tempofylt handlingsforløp som gjør at du neppe greier å legge fra deg Krystallhodeskallen før siste side er lest!

Til toppen

Om forfatter Manda Scott

Manda Scott hørte første gang om krystallhodeskallene da hun tidlig på 1980-tallet studerte sjamanistisk drøm. Etter å ha satt seg grundig inn i mayaenes fascinerende kultur betviler hun ikke et øyeblikk deres omfattende og presise astrologiske kunnskaper.

Manda Scott har tidligere utgitt en rekke historiske romaner om den kvinnelige middelalderkrigeren Boudica.

http://www.thecrystalskull.co.uk

Til toppen