Kunsten å dø (Innbundet)

livet før og etter døden i et nytt lys

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 335
Forlag: Stenersens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272015434
Kategori: Familie og helse
Omtale Kunsten å dø

Er det mulig å forstå døden?

Audun Myskja har fulgt mange mennesker gjennom den aller siste fasen av livet. Det har gitt ham en dypere forståelse for hva døden er.

Audun Myskja har hatt mange samtaler med døende og med pårørende til døende og avdøde. Gjentatte ganger er han blitt oppfordret til å skrive en bok om døden, og denne boken er resultatet av det. Den bygger på forfatterens erfaringer gjennom flere tiår – også med døden, basert på hans egen nær døden-opplevelse som han beskriver i detalj.
 
Hva skjer med kroppen når døden nærmer seg? Hva kan pårørende gjøre for å lindre smerte og gi trøst? Hvordan kan vi sørge for en god og verdig død? Myskja stiller spørsmål til de helt konkrete sidene som døden konfronterer oss med, men tar også opp eksistensielle utfordringer som: Finnes det noe i oss som lever videre når vi dør?

«Kunsten å dø er et bidrag til undring, å vise heller enn å bevise,» sier Myskja. Han henvender seg til alle som stiller seg de samme spørsmålene som ham selv, og boken vil ikke minst kunne være av stor verdi for erfarne sykepleiere, psykiatere og prester.

Til toppen

Andre utgaver

Kunsten å dø
Bokmål Ebok 2012
Kunsten å dø
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Audun Myskja:

Om forfatter Audun Myskja

Audun Myskja er spesialist i allmennmedisin, faglig leder ved Senter for livshjelp i Ski og overlege med ansvar for forskning på musikkterapi ved Bergen Røde Kors sykehjem.
Han tok utdanning innenfor alternativ behandling på 1970-tallet og har drevet kurs- og foredragsvirksomhet i over tjue år. Myskja har utgitt flere bøker, blant annet Leve med kreft, Finn din indre kraft og Sannheten om mat.

Til toppen