La ditt lys skinne! (Heftet)

Om å aktivere det du er kommet til jorden for å gjøre

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Om det guddommelig feminine, urgammel visdom knyttet til den kvinnelige energien som i vår tid på ny åpenbarer seg, og samtidig en håndbok for healing av usikkerhet, frykt og begrensende nedarvede mønstre som hindrer kvinner i å stole på sin iboende kraft og visdom og uttrykke sin sannhet. Spekket med tankevekkende øvelser, spørsmål og ritualer.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rise, Sister, Rise
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202566036
Kategori: Selvutvikling
Omtale La ditt lys skinne!

En ny tid er våknet!

Mange kvinner har brukt hele livet på å «lykkes» i mannens verden. Men nå skjer det noe; vi opplever en global forandring som mystikere til alle tider har forutsagt: tilbakekomsten av den hellige moderenergien – det guddommelig feminine.

Av Kari Kahrs

Urgammel feminin visdom som en gang var skjult og ble brakt til taushet har våknet, og er klar til å tre frem. Visdommen handler om å skape balanse i oss selv, og dermed i verden, mellom det hellige feminine og det hellige maskuline. Vi står på terskelen til en ny æra der vi gjenforener oss med moder jord, mor Gud, jordens rytme og vår egen naturlige rytme. En æra der vi henter vårt egenverd fra vårt indre og ikke fra andres oppfatning av oss.

 

Rebecca Campbell er krystallklar i sin oppfordring: «La ikke andres nærvær forandre din sanne natur. La ikke andres kraft eller ferdigheter forandre det som er stort ved deg. La ikke andres mening om deg forandre din mening om deg selv. Gjør deg ikke større eller mindre avhengig av hvem som befinner seg i din nærhet. La ikke situasjoner eller personer bestemme hvor rakrygget du skal være eller hvor sterk du skal føle deg. Forandre ikke omfanget av din tilstedeværelse i henhold til andres storhet eller litenhet.» For søker vi godkjenning hos andre, gir vi fra oss vår egen kraft. Rebecca taler av egen erfaring.

 

Gjennom tekster, dikt, visdomsord, sitater og øvelser formidler hun at når vi overgir oss til livets rytme, vil vi finne en ny måte å være på som gjør det mulig for oss å flyte med livet også i usikre situasjoner og bli støttet og veiledet av universets intelligens.

 

Inkarnert for den nye tiden

Rebecca har merket seg at fortidens seere og vismenn har forutsagt dette øyeblikket i tiden vi nå lever i. År 2012 var offisielt markert som begynnelsen på en ny æra, sier hun, men overgangen har pågått en stund. Og, sier hun, vi har selv valgt å bli inkarnert midt i denne tiden – vi er skapt for denne tiden. Mayaene og andre av fortidens sivilisasjoner forutsa at verden ville ta slutt på en eller annen måte i 2012, ettersom kalenderen deres ikke strakte seg lenger enn til 21. desember i det året. Ettersom vi fremdeles er her, var det åpenbart ikke bokstavelig talt verdens ende det var snakk om. Det var heller en markering av slutten på verden slik vi kjenner den og en ny æras inntreden. De konkrete datoene varierer, men det antas at jorden en eller annen gang i løpet av 2012 gikk over fra Fiskenes tidsalder til Vannmannens tid, fra mørkets tid til lysets tid. Og, sier Campbell, med ankomsten av denne nye æraen begynte mange å oppleve at kundalinikraften steg i kroppen.

 

En ny blomstring

For at vi skal kunne blomstre i lysets tidsalder som vi er på god vei inn i, må vi finne tilbake til flyten med livets sykliske natur. For å få det til, sier Rebecca, må vi bevege oss bort fra et «meg»-fokus til et «vi»-fokus, og ha i tankene at alt liv er en del av et større hele. Vi er ikke atskilt fra jorden, vi er en del av den. Det er vi som står i fare for ikke å overleve hvis vi ikke tar hensyn til det jorden forsøker å fortelle oss. Det er ingen tilfeldighet at du befinner deg på jorden akkurat nå, at også du har valgt å vende tilbake på dette stadiet i historien.

 

Rebecca håper at La ditt lys skinne vil fungere som en aktivering, en overføring, en avdekking, en frigjøring og en erindring om det vi er kommet hit for å bidra med, og alt det vi er kommet for å formidle. Hun har som mål at vi etter hvert som vi leser vil gi slipp på alle de metodene vi har tatt til oss for å holde den feminine kraften, stemmen, magien, visdommen, skaperkraften vår og lyset vårt dempet. «Måtte vi betrakte vår følsomhet og intuitive natur som våre sterke sider,» sier hun. «Måtte vi heale den atskiltheten og patriarkatets skygge som eksisterer i verden og i oss selv, bøye oss for livets flyt og ta imot alt det som venter på å bli skapt gjennom oss.»

 

Aktiver din kundalinikraft

Hos enkelte er kundalinikraften allerede vekket, hos andre slumrer den, men den venter alltid på å få kveile seg ut og flyte fritt, sier Rebecca. Kundalini er livskraften som finnes i alt som eksisterer i universet – den opprinnelige åndelige energien som slumrer ved roten av ryggraden. Den urgamle, kvinnelige kraften kan sammenlignes med en sammenkveilet slange som når den blir aktivert og vekket, stiger instinktivt og snor seg opp langs ryggraden, gjennom hvert av chakraene, helt opp til issen og videre ut i universet.

 

I det hierarkiske systemet som fremdeles råder i vår verden, der noen få på toppen leder massene, er det ikke i maktpersonenes interesse at altfor mange skal kunne koble seg til en slik uendelig kraft. Campbell hevder at det er denne kvinnekraften patriarkatet har gjort sitt ytterste for å kontrollere frem til nå, den delen av oss som vet at vi er forbundet med alt som er, vissheten om at vi har den samme hellige kraften i oss som får blomster til å åpne seg, tidevannet til å stige og trekke seg tilbake. Vissheten om at vi alle er hellige og guddommelige. Hun forteller at i mange av fortidens tradisjoner ble kvinner betraktet som bærere og formidlere av kundalinikraften.

 

Noen av de fysiske bivirkningene av at kundalinikraften våkner, er ifølge Campbell ufrivillige rykninger eller skjelving, hetebølger, visjoner, perioder med eufori, depresjon og energibølger. Kanskje kjenner du at slangen har begynt å bevege på seg?

Til toppen

Flere bøker av Rebecca Campbell:

Om forfatter Rebecca Campbell

Rebecca Campbell, åndelig lærer, rådgiver og forfatter, har hjulpet tusener over hele verden til å lytte og fatte mot til å svare på sjelens unike kall og omskape sitt ytre liv til å stemme med det indre. Hun er kjent for å fremme feminint lederskap og har mottatt flere utmerkelser: «Best Emerging Voice» av Kindred Spirit, «Promising New Talent» av Mind Body Spirit Festival, og «Top 100 Women of Spirit» av Brahama Kumaris. Hun har vært presentert i flere tidsskrifter og har tidligere utgitt Lysarbeider i den nye tiden. Australske Rebecca er bosatt i London sammen med ektemannen og hunden Shakti. www.rebeccacampbell.me

Til toppen