Lag ditt eget malakjede (Innbundet)

Alt om symbolikken og hvordan du bruker din personlige mala

Forfatter:

En mala er et åndelig smykke. Vakkert å se på og et verktøy å holde i når du mediterer, som hjelp til å stilne sinnet. Fyll ditt malakjede med minner og symboler av verdi for deg og bruk det i det daglige som et kontaktpunkt mot ditt åndelige liv.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202568221
Omtale Lag ditt eget malakjede

Bær din egen bønnekrans

En mala består tradisjonelt av et bestemt antall perler, frø eller stener som hjelper deg til å telle et gjentagende mantra under meditasjon. Bønnesmykke, bekymringsperler og rosenkrans er former for mala. Ordet mala betyr krans, og i Østen blir det gjerne brukt som alterpynt eller hengt om halsen på en hellig statue. 

Ved hjelp av enkle forklaringer og innbydende bilder forteller Monica Øien om symbolikken og håndverket, og hun viser deg fremgangsmåten. Hun oppfordrer deg til å legge dine egne gjenstander, farger, minner og stemninger inn i malakjedet og fylle det med dine affirmasjoner, håp og intensjoner. Det sies at stenene og fargene som først tiltrekker deg, er dem du skal velge til din mala.

Bruk for eksempel ringer, øredobber, amuletter, og minner fra reiser og store livsopplevelser i din mala. Uansett hvilken motivasjon du måtte ha for å lage ditt eget malakjede, er dette boken for deg som ønsker å bruke deg selv kreativt, og som søker indre ro, trygghet og tilstedeværelse i eget liv!

Velg dine egne perler og charms til ditt malakjede, eller kjøp ferdige malaposer, sett med alt du trenger, fra www.inmotionessentials.com. Monica Øien importerer perler og lager sett slik at du kan lage ditt eget kjede uten å måtte kjøpe inn de ulike delene.

Til toppen

Om forfatter Monica Øien

Monica Øien er forfatter, blogger, gründer og smykkedesigner og har bakgrunn som journalist, spaltist og programleder. Hun har lang fartstid fra treningsbransjen og har utgitt tre treningsvideoer. Hun er også sertifisert pilates- og yogainstruktør og driver yogastudioet Core Balance. I tillegg til malaworkshop-er holder Monica kurs i eteriske oljer og chakrahealing. Etter mange år innenfor media har hun gjort trening, mat og spirituell coaching til sin business og sin hverdag. Følg henne på bloggen monicaoien.no og inmotionessentials.com.

Til toppen