Les med meg (Pakke)

pakke

Serie: Les med meg 

Forfatter:

, og

Alex Brychta (Illustratør) Nick Schon (Illustratør) Lise Männikkö (Oversetter)

Denne lærerike bokpakken innholder bok som lærer deg gangetabellen, bok som lærer deg klokka, aktivitetsbok med lærerike oppgaver og 100 klistremerker, oppgavekort med tema tid

Forfatter: , og
Innbinding: Pakke
Utgivelsesår: 2012
Illustratør: Brychta, Alex og Schon, Nick
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Männikkö, Lise
Serie:
ISBN/EAN: 9788202380694
Kategori: Faktabøker
Alder: 6 - 8
Omtale Les med meg

Knekk lesekoden, lær klokka og gangetabellen med lærerik bokpakke!

Å lese er gøy, og det utvikler både språk og fantasi. Og jo mer man øver, jo flinkere blir man. Bokpakken inneholder to lettleste bøker, en aktivitetsbok og en eske med bildekort - en god start til livslang leseglede.

Sara og gangetabellen
Med enkle og lettleste tekster lærer du gangetabellen på 1, 2, 3. På de siste sidene finner du en fin oversikt over den lille gangetabellen.

Kasper og klokka
Bli kjent med Kasper og vær sammen med ham en hel dag. Underveis lærer han deg enkle begreper om tid og viser både analog og digital klokke.

Busters aktivitetsbok
48 sider proppfulle av gøyale aktiviteter og 100 klistremerker til å bruke på sidene. Finn ord, bokstaver, løs oppgaver, finn veien i labyrinter og mye, mye mer.

Oppgavekort
Klokka kan være vanskelig å lære, men med hjelp av 69 ord og bildekort samt tre oppgavekort går læringen som en lek. Vi ser på begrepene hel, kvart over, halv og kvart på.

Til toppen

Flere bøker av Roderick Hunt, Kate Ruttle og Annemarie Young:

Bøker i serien