Lett å lagre (Innbundet)

store og små prosjekter som gjør hverdagen lettere, penere og mer praktisk

Serie: Damms hobbybøker 

Forfatter:

Fredrik Birkler (Illustratør) May Irene Fløtre (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 96
Illustratør: Birkler, Fredrik
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fiffig förvaring
Oversatt av: Fløtre, May Irene
Serie:
ISBN/EAN: 9788204121721
Omtale Lett å lagre

Du trenger ikke fortvile om du ikke lenger får plass til alle tingene dine i skuffer og skap - lag heller noen nye og dekorative oppbevaringsplasser!

I Lett å lagre har Helene S Lundberg samlet mange av sine praktiske tips og gode ideer om hvordan du lager hyller, bokser, poser og mye annet til kjøkkenet, stua, soverommet, arbeidsrommet, gangen, vaskerommet og garasjen.

Når alt får sin egen, spesiallagede plass, blir hjemmet både ryddig, personlig og levende. La deg inspirere av de flotte bildene og gode forklaringene, og sett i gang og få "orden i sysakene" dine!

Til toppen

Om forfatter Helene S. Lundberg

I tillegg til å være en allsidig og produktiv hobbybokforfatter har Helene S. Lundberg de siste 15 årene arbeidet som frilans stylist med hobby og håndverk, innredning, kakedekor og blomster som sine spesialfelt. De fleste av hennes bøker har utkommet på norsk, svensk og dansk, og noen av dem er også oversatt til islandsk.

Hun er nå aktuell med den vakre kalenderdagboken 12 måneder med hobbyglede, der hun i tillegg til å være ansvarlig for blomsterdekorasjonene også har tatt alle fotografiene selv.

Til toppen

Bøker i serien