Lettere (Innbundet)

Slank med fornuft. Spis etter din kroppstype og få et lettere liv

Forfatter:

Stine Dahlmo (Illustratør)

Lettere er en bok for deg som vil gå ned i vekt og kanskje bli kvitt andre helseplager på kjøpet. Et personlig tilpasset kosthold vil hjelpe deg til å lykkes!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 160
Illustratør: Dahlmo, Stine
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202572051
Kategori: Kosthold
Omtale Lettere

Varig slank!

Lei av fagre løfter om quick fix? Trine Dahlmo, ernæringsterapeut og NLP-coach med mange års klinisk praksis og flere tusen slanke og fornøyde klienter, tilbyr deg det motsatte: en måte å leve på, for alltid.

Sjekk hvilken kroppstype du er og spis den maten som dekker akkurat dine behov. Følger du noen få regler, kan du spise både karbohydrater og fett mens du går ned i vekt. Når du slipper å forsake så mye av det du liker best, vil du oppleve mestring, nytelse og glede og bli ytterligere motivert og inspirert.

Lettfattelige forklaringsmodeller, enkle og effektive kostplaner og spennende kom i gang-menyer som hjelper deg til å nå din ønskevekt på overkommelig vis. Åtte personlige historier viser hvordan andre gikk fram, og hvordan du selv kan klare det.


Med faglig bredde og stor sans for praktiske og lett gjennomførbare tiltak gjør Trine Dahlmo det gode liv tilgjengelig for alle.

Til toppen

Andre utgaver

Lettere
Bokmål Ebok 2018
Lettere
Bokmål Heftet 2019