Livskraftig lever (Heftet)

Forklaring på eksem, psoriasis, diabetes, streptokokker, akne, urinsyregikt, oppblåsthet, gallestein, binyrestress, utmattelse, fettlever, vektproblemer, SIBO og autoimmune sykdommer

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

I sin fjerde bok om helse og årsaken til en lang rekke lidelser tar medisinsk klarsynte Anthony William for seg hvilke tiltak vi enkelt kan sette inn for å gi oss selv en livskraftig lever. Også denne boka inneholder en rekke matoppskrifter, som denne gangen styrker nettopp leveren.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 488
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Medical Medium Liver Rescue
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202612511
Kategori: Alternativ livsstil
Omtale Livskraftig lever

Din indre bestevenn

Anthony William er helt klar på at i samme øyeblikk som du begynner å ta vare på leveren din, vil den være langt bedre rustet til å ta vare på deg. Kroppen har en nesten mirakuløs evne til å gjendanne og gjenopprette god helse når vi begynner å gi den riktig næring og den oppmerksomheten den har behov for.

«I vår tid har vi ingen anelse hvor mange symptomer, tilstander og sykdommer som har sin rot i en overbelastet lever,» sier Anthony William. «Det dreier seg ikke bare om leverkreft, skrumplever og gulsott. Nesten hver eneste utfordring – fra en generelt pjuskete helsetilstand til fordøyelsesplager, følelsesrelaterte kamper, vektøkning, høyt blodtrykk, hjerteproblemer, hudproblemer og autoimmune samt andre kroniske sykdommer – skyldes en overbelastet lever. Men alle tilstander kan forbedres når du tøyler kraften til dette ydmyke organet! 

Livreddende tiltak for leveren vil belønne deg med et klarere sinn, indre ro, en opplevelse av glede og hjelpe deg til å tilpasse deg en verden i rask endring. Lær å bedre søvnen, balansere blodsukkeret, senke blodtrykket, gå ned i vekt og hvordan du både kan se yngre ut og føle deg yngre. En sunn lever er din ultimate avstressende, antialdrende allierte og våpendrager mot en truende verden – så fremt du støtter den på rett vis! 

Leveren er den beste vennen du noen gang har hatt. Den utfører mer enn 2000 livsviktige funksjoner som ennå ikke er oppdaget av medisinsk forskning og vitenskap. Den arbeider hardt for deg både natt og dag. Den gjør sine forberedelser på forhånd når den vet at du trenger ekstra støtte, og den sørger for å rydde opp i kaoset etter dine jordiske feilgrep. Den fungerer som lagerbygning, filter, senter for bearbeiding, renovasjonsarbeider og mye mer. Den skjermer deg og beskytter deg, og den forsvarer deg mot angrep fra alle kanter. Den har tatt seg av deg hele veien – slukket branner, desarmert bomber, fanget opp kuler som ellers ville ha truffet deg, fakket skurkene inne i deg og forebygget indre katastrofer. Leveren din er grunnen til at du fremdeles er i live etter alt du har vært igjennom.»

«Denne boken er ikke en gjentagelse av noe du har lest tidligere,» sier Anthony William videre. «Den handler ikke om et trossystem som legger skylden på genene dine eller hevder at det meste er kroppens egen feil, og det er heller ikke et forsøk på å promotere et trendy, proteinrikt kosthold for å holde symptomene i sjakk. Denne informasjonen er ny – et helt nytt perspektiv på de symptomene som holder så mange mennesker tilbake i livet, et perspektiv med helt nye muligheter for helbredelse.»

«Jeg forstår det godt hvis du er skeptisk,» legger han til. «Vi reagerer og vi bedømmer, det er slik vi er. Dette kan være instinkter som beskytter oss under visse omstendigheter, og av og til hjelper de oss gjennom livet. Men når det gjelder innholdet i Livskraftig lever, håper jeg at du vil overveie saken på nytt. Bedømmer du deg selv vekk fra et kjennskap til sannheten, kan du risikere å miste muligheten til å hjelpe deg selv eller andre.»

Livskraftig lever gir deg de svarene du for lengst skulle hatt. Med medfølelsen som fast kjennetegn deler Anthony William sin uovertrufne innsikt i vår livreddende levers uoppdagede funksjoner. Han forklarer hva som ligger bak dusinvis av helseproblemer som holder oss tilbake, og han gir en detaljert veiledning for hvor hvordan vi kommer oss videre, og optimaliserer mulighetene for å kunne leve ut en best mulig versjon av livet.

Redd leveren din, og den vil redde deg!

Til toppen

Flere bøker av Anthony William: