Kornsirkler (Innbundet)

underverk i åkeren

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 217
Forlag: Vega forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282111102
Kategori: Alternativ livsstil
Omtale Kornsirkler

Forunderlige kunstverk av kornaks

Om de ufattelig vakre og imponerende presise, men svært så gåtefulle gigantsymbolene og -mønstrene i kornåkre.

Du kan ikke ha unngått å lese om dem eller å ha sett bilder av dem, og kanskje har du selv også opplevd dem? De forunderlige kjempeformasjonene som helst over natten, svært hurtig og på mystisk vis springer ut av det blå – eller rettere sagt, det grønne – og som aldri slutter å forbløffe sine tilskuere neste morgen.

Eva-Marie Brekkestø, den entusiastiske frontfiguren i nettverket Norsk Kornsirkelgruppe, har vært fascinert av kornsirkler i en årrekke og selv sett utallige av dem. Hun har allerede rukket å skrive én bok, Kornsirkler, verdens vakreste mysterium. Nå foreligger Kornsirkler, underverk i åkeren, en tre ganger så omfangsrik bok, med 200 fargebilder, rikelig med fakta, mange geometriske analyser og fascinerende nye teorier!

Med bakgrunn i sin dype og seriøse interesse for og årelange utforskning av disse mystiske ornamentrike mønstrene i kornåkre, forsøker forfatteren å gi svar på spørsmålene de fleste stiller seg: ”Hvordan oppstår de?”, ”Hva eller hvem lager dem og hvorfor?” og ”Hva betyr de?” Boken dokumenterer grundig det historiske aspektet ved fenomenet og inneholder mer enn 50 skildringer (helt tilbake til 1800-tallet!) av tilfeller der personer har vært vitne til at kornsirkler oppstår.

En hilsen fra den himmelske sfære, eller en advarsel fra universet? Kosmiske kontaktannonser, eller en lokal skøyer … ? Meningene er mange. Kornsirkler, underverk i åkeren er uansett fascinerende lesning for alle som er opptatt disse uforklarlige (?) fenomenene!

Fascinerende og innholdsrikt om de mystiske kornsirklene.

Til toppen

Om forfatter Eva-Marie Brekkestø

Eva-Marie Brekkestø jobber til daglig som ungdomsskolelærer i Oslo. Fritiden vier hun til kornsirkler og nettverket Norsk Kornsirkelgruppe. Hun har til nå utgitt to bøker om kornsirkler.
Nylig har hun opprettet gruppen Kornsirkler på Facebook; meld deg inn om du vil utveksle erfaringer med likesinnede! Du kan også abonnere på nettverkets elektroniske nyhetsbrev for jevnlig oppdatering av kornsirkelnytt.
Se deres informative hjemmeside www.kornsirkler.org.

Til toppen