Svømmeren av Joakim Zander (Lydbok-CD)

Svømmeren (Lydbok-CD)

Forfatter:

Kari Bolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Harr, Thorbjørn
Spilletid: 1:41
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Simmaren
Oversatt av: Bolstad, Kari
ISBN/EAN: 9788242159892
Kategori: Lydbøker voksne og Thriller
Omtale Svømmeren
«Svømmeren» er en forrykende krim spekket med menneskelig drama og stor psykologisk innsikt.

En feberhet natt i Damaskus tidlig på 80-tallet må en amerikansk spion forlate sitt nyfødte barn til en usikker skjebne. Det er et svik han ikke klarer å forsone seg med. For å glemme tar han farlige oppdrag i Beirut, Afghanistan og Irak. Alt som kan holde tankene unna.

Tretti år senere blir den svenske EU-juristen Klara Walldéen oppsøkt av sin tidligere kjæreste og forsker på krigsforbrytelser, Mahmoud Shammosh. Han er kommet over hemmeligstemplet informasjon og trenger hennes hjelp. Samtidig, i Brussel, forbereder den arrogante lobbyisten George Lööw seg på å representere en ubehagelig klient med en skjult agenda. Langsomt dras han inn i et dødelig politisk spill der både regler og motspillere er diffuse. Trådene veves sammen en stormfull julaften i den svenske skjærgården, der fortiden innhenter nåtiden og alt kommer til overflaten.

«Svømmeren» er en krim full av spenning og overraskelser, i en verden av skiftende allianser og tvilsomme overenskomster. Men det er også en historie om skyld og oppreisning. Om hvordan man blir formet av sin fortid, og at man ikke kan skjule hvem man er.

Til toppen

Andre utgaver

Svømmeren
Bokmål Ebok 2015
Svømmeren
Bokmål Heftet 2016
Svømmeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015