Muldvarpen av John le Carré (Lydbok MP3-CD)

Muldvarpen (Lydbok MP3-CD)

Serie: George Smiley 

Forfatter:

Per A. Hartun (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2012
Innleser: Haugen, Kim
Spilletid: 12:29
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 687.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tinker, Tailor, Soldier, Spy
Oversatt av: Hartun, Per A.
Serie:
ISBN/EAN: 9788202392642
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Muldvarpen

Sjakkspill med levende brikker

John le Carrés klassiske spionroman i ny innlesning. Stemningsfullt, sinnrikt og spennende.

Den kalde krigen raser stille. I britiske Secret Service finnes en muldvarp, en spion som lekker hemmelig informasjon til russerne. George Smiley, ufrivillig pensjonert nestleder i etterretningstjenesten, hentes inn for å røyke ham ut. Alt må skje uten at den nåværende ledelsen finner ut av det. Det er nemlig nettopp blant ledelsen han er å finne.

John le Carrés klassiske spionroman er en perle innen sjangeren, en fortettet og nervepirrende reise inn i et hemmelighetsfullt og kynisk univers der man alltid må være på vakt, også mot sine nærmeste. Særlig mot sine nærmeste. Le Carré, som selv jobbet for MI5 og MI6 på femti- og sekstitallet, skildrer det særegne miljøet med innsikt og kjølig, britisk vidd. Plottet er sinnrikt, persongalleriet fascinerende – her er ingen James Bond-eventyrere, men desto flere kalkulerende, tilkneppete sjakkspillere – mens de mange skjulte forbindelsene mellom alskens grå eminenser på begge sider av jernteppet skaper et skremmende bilde av en verden der en tynn hinne av orden hviler over en hektisk boblende heksegryte av renkespill og maktkamp.

Muldvarpen har tidligere blitt både tv-serie og film, senest i fjor med en strålende Gary Oldman i rollen som Smiley. Nå kan du skape dine egne bilder i denne glimrende, nye innlesningen av Kim Haugen.

Til toppen

Andre utgaver

Muldvarpen
Bokmål Heftet 2011
Muldvarpen, filmpocket
Bokmål Heftet 2011
Muldvarpen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012

Flere bøker av John le Carré:

Bøker i serien