Lysarbeider i den nye tiden (Heftet)

Lær å være ditt indre lys. Hver eneste dag

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Light Is The New Black
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202500795
Kategori: Selvutvikling
Omtale Lysarbeider i den nye tiden

Følg det som vekker lyset i deg

og du vil lyse opp i verden!

Av Kari Kahrs

 

Rebecca Campbell hadde sin første åndelige oppvåkning som tenåring, men ignorerte sjelens kall og dempet sitt indre lys for å passe inn. Men rett før hun fylte tretti, begynte det livet hun så omhyggelig og bevisst hadde bygd opp, å smuldre: «Det var som om universet skrudde av alt lys, slik at jeg ikke hadde annet valg enn å gjenoppdage mitt eget lys.»

 

I Lysarbeider i den nye tiden forteller hun om sin egen reise og gir oss praktiske metoder som kan hjelpe oss med å gjenopprette forbindelsen med vårt indre lys. Hun formidler også kanaliserte budskap fra universet.

 

Alle har et kall

Rebecca mener at hver og en har et unikt kall, og at vi alle innerst inne vet hvorfor vi er her. Vi husker det kanskje ikke bevisst, men det gjør sjelen. Hvert eneste sekund, hver eneste dag, gjør den sitt beste for å vekke oss for vårt kall. Sjelen gir oss ledetråder gjennom begeistring og entusiasme, sommerfugler i magen eller en tydelig tiltrekning til noe. Små subtile tegn som det er fort gjort å gå glipp av. Sinnet vårt stoler nemlig ikke på dem, for det må da være mye mer komplisert enn bare å skulle følge det som vekker gleden i oss …?

 

Rebecca oppfordrer oss til å sette ord på talentene våre, å få dem frem i lyset. Talenter kan være så mangt; det er alt vi er gode på! Du kan ha talent for å lytte, være utstyrt med en velutviklet humoristisk sans, være god til å uttrykke deg, ha et stort hjerte eller være glad i dyr. Det kan være at du har en vakker håndskrift, eller at du er utpreget empatisk. Det spiller ingen rolle hva talentene dine er. Det som betyr noe, er at du arbeider aktivt for å avdekke dem, ta dem i bruk og dele dem. Jo flere talenter du oppdager, desto flere vil dukke opp.

 

Lytt til sjelens stemme

Nå er tiden inne for å stå frem og formidle din egen sannhet, sier Rebecca. Det er både viktig og nødvendig. Verden står overfor enorme problemer samtidig som vi befinner oss på terskelen til en ny tidsalder med store muligheter til å høyne klodens bevissthet. Men det forutsetter at vi begynner å lytte innover, får mot til å handle i overensstemmelse med vår sjel.

 

Er du redd for å snakke ut og stå frem, skal du vite at du ikke er alene. Men du ble ikke født for å stå på sidelinjen! Når vi lar sjelen få skinne gjennom de lagene som i årenes løp har utviklet seg til den utgaven av oss selv som vi viser verden, vil vi oppdage at vi har et klart budskap som lengter etter å bli formidlet. Jo mer vi gir uttrykk for budskapet, desto klarere vil det bli! Din sjels stemme er meislet ut gjennom flere liv, sier Rebecca, den er unik, og den bærer i seg all den visdommen din sjel har tilegnet seg.

 

Bruk lyset ditt!

En lysarbeider er en som helhjertet går inn for å gjøre verden til et bedre sted å være, i det store eller i det små. Jo mer bevisste vi blir på våre egne talenter og det lyset de sprer i oss og i verden, desto høyere blir vibrasjonen vår. Vi forstår at alt er forent, og at alt er en del av et større hele. Mange lysarbeidere opplever at når den personlige vibrasjonen øker, blir de mer energetisk følsomme og fanger lettere opp andre personers følelser, energi og tanker. Kanskje vil du etter hvert oppleve at det er vanskelig å følge med på nyhetene eller se voldelige filmer. Kanskje vil du også oppleve at tidligere personlige forhold som er bygd på manipulering, kontroll og frykt, går i oppløsning når du ikke lenger er i energetisk overensstemmelse med dem.

 

Hva kan vi gjøre for å øke styrken på vårt indre lys og i praksis bli det Rebecca kaller en lysarbeider? I boken beskriver hun flere konkrete øvelser, og stiller tankevekkende spørsmål. Samtidig er hun jordnær og enkel i sin tilnærming til hvordan vi kan bruke lyset vårt til eget og felles beste: Ved å konsentrere deg om det du virkelig liker, arbeider du med det indre lyset ditt. Ved å velge en høyere tanke når du er i dårlig humør, bruker du lyset ditt. Når du oppmuntrer andre i stedet for å kritisere dem, bruker du lyset ditt. Når du deler dine unike evner, bruker du lyset ditt. Når du er tro mot deg selv, bruker du lyset ditt. Kanskje kjenner du deg igjen?

 

Din gave til verden?

Hva ville du vie livet ditt til hvis du hadde hatt muligheten? Hva kan du utrettelig holde på med selv når du er utmattet? Hva skaper liv og glede i deg? Rebecca har stor tro på betydningen av å kaste seg ut i det man brenner for uten å nøle, og hun er selv et godt eksempel på at det kan gå aldeles utmerket.

 

Det kan være fort gjort å bli stående fast der man er fordi man er blitt dyktig i det man gjør i det daglige, eller fordi man har brukt mye tid på å bli dyktig og er redd for å gi slipp på det man har arbeidet hardt og lenge for å oppnå. Jo dyktigere du er på et bestemt område, desto vanskeligere kan det være å skille de naturlige talentene fra dem du har tilegnet deg eller tvunget deg til å oppøve – spesielt hvis motivasjonen har vært anerkjennelse.

 

Rebecca har erfart at man ikke skal kaste bort sin dyrebare tid og sine unike talenter på personer som ikke er mottagelige for det vi har å gi, personer vi ikke passer for. De kommer uansett aldri til å ville ha det du «selger», sier hun, så ikke overanstreng deg for å overtale andre til å ta imot dine talenter. Du kommer til å kaste bort både din og deres tid, og kanskje vil du påføre både deg selv og andre unødig skade som det vil ta dyrebar tid å heale. Innse at du ikke er skapt for dem, og at de ikke er skapt for deg. Verden er full av personer som rett og slett ikke vil like deg uansett hva du måtte foreta deg. Men den er også full av personer som vil sette uhemmet pris på deg og det du har å by på! Ingen er skapt for å passe for alle, og det er ifølge Rebecca akkurat som det skal være.

 

Følg det sporet av saker som tenner lys i deg, og fortap deg i aktiviteten. I løpet av kort tid vil du befinne deg midt i sentrum av din hensikt og det livet du er kallet til å leve.

 

Til toppen

Flere bøker av Rebecca Campbell:

Om forfatter Rebecca Campbell

Rebecca Campbell, tidligere prisvinnende kreativ leder i reklamebransjen, er i dag forfatter, foredragsholder innenfor inspirasjon og motivasjon, åndelig lærer og praktisk intuitiv rådgiver og veileder. Hun er er glødende opptatt av å hjelpe folk med å få kontakt med sin intuisjon. Som noen og tjue år gammel blogget hun seg rundt om i verden under signaturen The Skype Nomad og delte opplevelsene sine i en fast spalte i The Daily Telegraph. Hun har også tilbrakt ett år av sitt liv med å male seg gjennom verden med Let’s Colour Project.

Opprinnelig kommer Rebecca Campbell fra Sydney i Australia, men hun bor for tiden i London.

www.rebeccacampbell.me

www.thespiritedproject.com

Til toppen