Lysslangen (Innbundet)

Forfatter:

Reni Hagen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 284
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Serpent of Light
Oversatt av: Hagen, Reni
ISBN/EAN: 9788202306984
Omtale Lysslangen

Når Lysslangen rører på seg, vil store ting skje

Jordens kundalinienergien er anføreren for all åndelig søken - ikke bare i ashramer, klostre, kirker og moskeer, men også hos vanlige mennesker som lever vanlige liv, og som på sin egen måte søker det høyeste. Uten denne åndelige assistansen ville ikke menneskeheten være i stand til å utvikle seg til neste bevissthetsnivå, og Jorden ikke overleve.

Kari Kahrs
Fra siste halvdel av forrige århundre har kundalinienergien vært på vandring over hele verden. Fra sitt forrige tilholdssted i Tibet har den fra 1950-tallet buktet seg gjennom så å si alle verdens land før den ved hjelp av seremonier og ritualer hos innfødte stammer og kulturer som i all tid har visst, er blitt hjulpet til sitt nye hvilested i Chile, høyt oppe i Andesfjellene, der den nå faller til ro. Folk fra forskjellige kulturer og land har samarbeidet om bistanden som om de ble koordinert av en høyere kraft til beste for livet på Jorden.

Jordens kundalinikraft ble plassert i denne verden av de høyeste bevissthetsnivåer for å besvare våre spørsmål om overlevelse, gjenskapelse og oppstigning. Ved hjelp av sine åndelige veiledere og personlige reiseskildringer fra hele verden, belyser Drunvalo Melchizedek kundalinikraften og dens ferd og hvileperioder gjennom tidene. Han styres av en kraftfull indre veiledning til å bidra til å befeste Jordens kundalinikraft i sitt nye hjem.

Fra Atlantis’ tid
Allerede på Atlantis visste presteskapet nøyaktig hvor moder Jords kundalinikraft ville bevege seg og slå seg til ro, sammenkveilet lik en slange i Jordens indre der den ville ligge i dvale i nok en syklus på 13 000 år. De visste også at kraften ved å forandre sine plasseringer på Jordens overflate ville forandre menneskenes oppfatning av livet. Og de forsto at der kundalinikraften slo seg til ro, ville folket bli Jordens store åndelige lærere.

Melchizedek forteller at Jordens kundalinikraft påvirker alle som lever i nærheten av den, og setter dem på en naturlig måte i en tilstand av opplysthet, avhengig av deres evne til å være åpne for det. Folket i den nye regionen blir vekket og husker sin nære forbindelse med alt liv og med sin skaper. Etter hvert husker de også det hellige stedet i hjertet der Gud lever og all skapelse begynner. Fra da av blir de åndelige lys for resten av menneskeheten ved bare å være til. For Jordens kundalinienergi er forbundet med menneskets hjerte. Og vi er alle forbundet med hverandre, gjennom hjertets energi.
 
En 13 000-årsperiode er forbi, og en ny ligger i startgropen. Tibet har tjent sin hensikt og har opplyst verden med stor integritet. Jordens kundalinikraft har nå kveilet seg i sitt nye hjem høyt oppe i Andesfjellene i den nordlige delen av Chile, omgitt av Peru, Bolivia, Argentina og Stillehavet. En entusiastisk Melchizedek forteller at kraften vokser i styrke for hver dag gjennom sin forbindelse til Jordens sentrum, og at verden kan vente seg store overraskelser!

Programmerte krystaller
Drunvalo Melchizedeks praktiske virke består blant annet i at han reiser over hele verden og plasserer programmerte krystaller i hellige templer som representerer urgamle kraftsentre. De åtte templene det gjelder, er ikke tilfeldig plassert; de utgjør til sammen en spiral. Templet innerst i spiralen ligger i Uxmal, og det sies at kraftsentret i dette templet skal være mindre enn et enkelt atom. Ikke så enkelt da, kanskje, å finne punktet der krystallen skal begraves! Hvert av de fantastiske templene ble bygget på et spesielt geografisk sted for å kunne kanalisere energien på Jorden. Det er også fascinerende å tenke på at energien i hvert av templene skal representere en chakraenergi i menneskekroppen.

Hjertets visdom
Melchizedek oppfordrer oss til å være i hjertet, ikke i sinnet, når vi leser boken hans, for sinnet forstår ikke hvordan det kan være mulig at mennesker kan koordinere seg over tusener av år og hvordan komplekse begivenheter kan realiseres uten at mennesker planlegger. Men hjertet vet. I hjertet ligger all kunnskap og all visdom. Når vi er i hjertet, trenger vi ikke gjøre noe for å skape forandring. Den vil komme av seg selv, sier han, og formidler sine historier som forteller at vi må huske vår nære gjensidige forbindelse med altet og skapelsesprosessen for at vi skal kunne vende tilbake til universets harmoni og flyt.
 
Historiene i boken er forfatterens personlige opplevelser etter hvert som han har fulgt sin indre veiledning mot å skape balanse i en plaget verden. I tillegg til alle de reisene han har foretatt verden over, og all den nære kommunikasjonen han har med verdens urbefolkninger og andre vise personer, har hans opplæring bestått i å opprettholde forbindelsen med moder Jord og fader Himmel i et hemmelig sted i hans eget hjerte. Han sier at alle kan opprette den samme forbindelsen, at det til og med er enkelt. Når vi blir forbundet med den guddommelige mor og far på denne måten, vil livet bestå av det ene miraklet etter det andre. Han forteller videre at det ikke hadde vært mulig å planlegge disse historiene. De er unnfanget utenfor ham selv, i den naturen som omgir oss. Noen av historiene bryter fysikkens lover, men ikke moder Jords lover.

Kundaliniforflytningen fra øst til vest betyr et skifte av åndelig kraftsentrum fra Tibet og India til Chile og Peru. Verdens lys, som er blitt nørt opp under og forsterket av den tibetanske og indiske kulturen, er nå fullbrakt. En ny form for herredømme har sett dagens lys i Chile og Peru og vil snart påvirke alle hjerter i hele verden.

De neste få årene vil bli de viktigste årene i menneskenes historie, sier Melchizedek. Ved hjelp av moder Jord og hennes kundalinikraft vil vi, som så mange ganger før, overleve de veldige endringene som vil skje i den menneskelige forståelse, men aldri før har universet åpnet seg for oss slik det vil skje i de kommende årene. Hvis vi lever i hjertet, vil moder Jord ta vare på oss med sin magiske kjærlighet, den samme magiske kjærligheten som har skapt også henne.

Til toppen

Utdrag

Kunnskapen om Lysslangen har kommet sakte, men sikkert til meg – først stykkevis og delt, men raskere og raskere de siste fem årene. I begynnelsen forsto jeg ikke den fulle betydningen av det som ble presentert for meg. Ikke før jeg etter årtusenskiftet virkelig begynte å fatte at alt det som skjedde meg og med denne energien som nå kalles Lysslangen, som den også ble kalt for hundretusener av år siden.
 Når du leser disse historiene, skal du prøve å være til stede i hjertet ditt, ikke i hodet, for hodet vil aldri forstå hvordan mennesker kan koordinere seg i tidsspenn på tusener av år, og hvordan innviklede menneskelige begivenheter kan virkeliggjøres uten menneskeskapt planlegging. Men hjertet ditt vet. All kunnskap og all visdom finnes i hjertet ditt.
 Hjertet ditt vil garantert kjenne sannheten og forhåpentligvis reagere.
 Jeg bruker historiene fra mitt eget liv for å inspirere deg til å finne fram til det stedet som er felles for ditt og mitt hjerte. Når du er til stede i hjertet ditt, er det ingenting som må gjøres for å skape forandring; den vil komme automatisk og verdig. Men for å nå inn i hjertet ditt må du, som alle innfødte stammer jeg kjenner har fortalt meg, først minnes din guddommelige mor. Den guddommelige mor er i live og ved full bevissthet – ekstremt bevisst, hinsides det våre dagers industrialiserte menneske forstår.
 Jorden er ikke en stein; hun har et navn og en personlighet i kosmos. Og tro du meg – hun vet hva du heter ...

Til toppen

Om forfatter Drunvalo Melchizedek

Drunvalo Melchizedek har i mer enn 30 år delt sin omfattende visjon av verden med alle som deler hans vei til åndelig vekst. Bøkene hans er utgitt i mange land, og han kan betraktes som en ambassadør for urbefolkninger hvis livsvisdom bidrar til menneksehetens åndelige vekst.

www.drunvalo.net

Til toppen