Magien (Heftet)

The Secret

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Magic
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202396770
Kategori: Selvutvikling
Omtale Magien

Ett ord vil snu livet ditt på hodet

Vil du ha et magisk liv fylt av rikdom og lykke, ligger svaret på dine lepper, det finnes i ditt hjerte; det er villig og venter bare på at du skal frembringe magien!

Rhonda Byrne, hemmelighetenes dronning, gir deg kunnskapen som kan forandre livet ditt i løpet av en knapp måned. Etter 28 dager vil du ha omkoblet hjernen din og innpodet kunnskapen i ditt underbevisste sinn, der den helt automatisk vil være det første som dukker opp i tankene dine i enhver situasjon.

«I mer enn tyve århundrer har ordene i en hellig tekst mystifisert og forvirret alle som har lest dem,» sier Rhonda Byrne. «Teksten er blitt misforstått av de fleste. Kun noen ganske få personer opp gjennom historien har forstått at ordene rommer en gåte, og at når man først har løst gåten – når man først har avdekket mysteriet – vil en ny verden dukke opp for våre øyne.»

Magien
er oppfølgeren til Rhonda Byrnes to suksessbøker Hemmeligheten og Kraften, som har solgt i store opplag verden over. I Magien avslører hun en kunnskap som kan forandre livet ditt fullstendig, uansett hvem du er, hvor du måtte befinne deg og hvordan din nåværende situasjon er. I løpet av 28 dager skal vi med forfatteren som reisefølge kunne forstå hvordan vi anvender denne kunnskapen i hverdagen. Alt du trenger er å møte opp som den du er, Rhonda har billettene!

Til toppen

Om forfatter Rhonda Byrne

Filmen Hemmeligheten var Rhonda Byrnes første prosjekt og er sett av millioner over hele verden. Hun fulgte opp med boken Hemmeligheten, en bestselger oversatt til 47 språk og trykket i 20 millioner eksemplarer. I 2010 utga hun Kraften og deretter Magien, også bestselgere.

www.thesecret.tv

Til toppen