Månologi (Heftet)

Lev i takt med månens faser

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Moonology
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202634605
Kategori: Astrologi
Omtale Månologi

Manifester med månen!

Kan virkelig månen der oppe hjelpe oss her nede til å gjøre endringer i livet? «Vi manifesterer ved hjelp av våre følelser og emosjoner,» sier Yasmin Boland. Gjett hva månen handler om innenfor astrologien? Følelser og emosjoner!

På ferden gjennom sine faser kan fru Luna bringe våre følelser og oppstemte emosjoner til overflaten. Lærer vi oss å tøyle hennes ulike energier til rett tid og manifestere fra hjertet, kan vil få hjelp til bevisst å skape våre liv. «Du kan manifestere alt,» sier Yasmin, «for alt vi har skapt begynte som en tanke.»

Månen og din energi
På den åtte stadier lange veien fra nymåne til fullmåne og tilbake igjen kan månen ha en kraftfull innvirkning på energien din. Føyer du til det faktum at månen passerer gjennom et nytt astrologisk tegn hver annen dag, vil du oppdage at det eksisterer et omfattende energetisk system du kan få tilgang til. Følger du månesyklusene, kan du velge den optimale tiden for å bringe noe nytt inn i livet ditt og for å avslutte noe du ikke lenger ønsker skal være der; velge når du ønsker å hvile og når du ønsker å feste!

Nymåneønsker
«Vi er knyttet til månen, og hun er knyttet til kloden vår,» sier Yasmin. «Det er det eneste du trenger for å sette i gang; du trenger ikke å vite noe om astrologi.» Hun hevder at «hemmeligheten er å ønske seg noe, og fastsette intensjoner i tråd med månesyklusene». I boken viser hun deg hvordan nymåneønsker fungerer og hvordan fullmånen passer inn i denne prosessen og bidrar til den. «Forarbeidet du gjør med deg selv under fullmånen, vil være det som hjelper deg i prosessen med å manifestere drømmene dine under nymånen to uker senere,» sier hun.

Moro med månologi!
Boken er organisert i fire deler. I del 1 forklarer Yasmin hvordan vi innleder en forbindelse til månen og presenterer en oversikt over de åtte viktigste månefasene som hver har sin egen rytme. «Når du lærer å danse til månens rytmer, vil du oppdage at livet ditt flyter enklere,» sier hun. Del 2 er viet nymånen – om å ønske seg noe under nymånen og hvorfor hun mener det fungerer. Intensjonen hennes er at du skal kunne utforme, planlegge og forutsi livet ditt ved å bruke nymånen som et tidsur. Bokens tredje del tar for seg den vakre fullmånen som sender oss lysende månestråler og også vitner om forsterkede følelser og muligheten til å forløse negativitet. Hun viser deg hvordan du best kan bruke energien i den månedlige fullmånen blant annet til å forsterke nymåneønskene dine. Siste del tar for seg den daglige månen og lærer deg å se hva den kan bety for deg og hvordan du kan bruke den.

Les og lær om betydningen av måneformørkelser, måneknuter, supermåne, blå måne og hvordan du kan forholde deg til disse fenomenene. Yasmin lærer deg også å sette opp din egen tolvmåneders måneplanlegger.

«Da jeg var i tjueårene,» sier Yasmin, «bodde jeg to år i en vakker by på Spanias nordlige middelhavskyst. Et magisk sted på krysningspunktet for flere leylinjer som tiltrekker seg mennesker som er interessert i kunst og mystikk. Jeg har aldri vært et sted hvor det var så viktig å vite hvilket astrologisk tegn månen sto i når du var ute om kvelden. Sto den i tvillingene ville det åpne for fantastiske samtaler, sto den i væren var det stor sjanse for heftige utvekslinger og sto den i skorpionen lå det lidenskap i luften. Jeg var mye alene i disse årene og hadde stor glede av å følge månefasene.» Med Månologi ønsker hun å vise deg hvordan du kan oppleve det samme hvis du velger å leve i takt med månes faser.

Til toppen

Om forfatter Yasmin Boland

Yasmin Boland, opprinnelig fra Tyskland, men oppvokst i Tasmania, innledet karrieren som freelancejournalist med en lidenskap for skriving og astrologi. Ulike kosmiske sammentreff førte til at lidenskapen ble til et yrke, og i dag er hun en populær astrologiforfatter og spaltist. Yasmin har en spesiell interesse for månen, særlig nymånen og fullmånen, og legger ut daglige månebudskap i tillegg til ukes-, måneds- og årshoroskoper på sin egen nettside. Hun begynte med nymåneønskene sine for nesten tjue år siden, og har aldri sluttet, sier hun. Yasmin har utgitt flere bøker.

www.moonology.com

Til toppen