Maria Magdalena (Innbundet)

seeren, oraklet og den glemte kraften

Forfatter:

Kari Bu (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 276
Forlag: Flux
Språk: Bokmål
Originaltittel: Maria Magdalena
Oversatt av: Bu, Kari
ISBN/EAN: 9788292773499
Kategori: Selvutvikling
Omtale Maria Magdalena

Den glemte feminine kraft

Bok 1 i den danske bestselgerserien Gralstrilogien, Seeren fra Andalusia, er allerede kommet på norsk. Nå foreligger bok 2.

I vår kristne historie, og i Bibelen spesielt, spiller Maria Magdalena en mindre rolle. Det er Jesus som er helten. Det er ikke den hele og fulle sannhet, har gnostikere hevdet til alle tider. I vår tid, god hjulpet av de mange evangelier som ble funnet i forrige århundre, men også utifra et sjelelig sannhetskall, åpner flere og flere seg for en ny og større – gnostisk – sannhet om en forent og balansert mannlig og kvinnelig energi representert ved Jesus og Maria Magdalena. Paret virket side om side i Palestina som visdomslærere med utgangspunkt i egyptisk mysterievisdom. Hun,initiert prestinne innenfor Isis-ordenen, var en av hans (mange kvinnelige) disipler, og den av hans 12 kjente disipler som sto ham nærmest. Hvem var hun egentlig?

Bok 2 trenger dypere ned i mysteriet om Maria Magdalena. I to parallelle fortellinger innvies vi i hemmeligheten om den glemte feminine kraft. I den ene historien følger vi forfatterens fortsatte arbeid som elev hos Seeren på Montségurfjellet i Pyreneene, og deres felles bestrebelser på å løse gåten om den hellige gral. I den andre følger vi Maria Magdalenas livsløp, fra hun som tolvåring blir forlovet med Jesus, til hun mange år senere forlater det hellige landet med kurs mot Sør-Frankrike. De to historiene blir til én i denne spennende fortellingen om den feminine arketypes betydning og de muligheter den tilbyr vår tid.

For alle som kjenner samklang med fremveksten av den nye energien: Det guddommelige feminine.

Maria Magdalena er andre selvstendige bok i trilogien som begynner med Seeren fra Andalusia og avsluttes med Gral.

Til toppen

Om forfatter Lars Muhl

Lars Muhl er forfatter,låtskriver og sanger, og en moderne mystiker. Han er utdannet
ved Det Jyske Musikkonservatorium og solgte over en million album frem til 1999. Han har skrevet 13 bøker

Til toppen