Medisinsk klarsynt (Heftet)

Om sannheten om sykdom og helbredelse

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

En ytre stemme i øret forteller Anthony William hva som feiler den som oppsøker ham. Om sannheten til en lang rekke sykdommer og årsakssammenhenger som ikke vil bli oppdaget av vitenskapen på mange år!

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Medical Medium
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202500818
Kategori: Alternativ livsstil
Omtale Medisinsk klarsynt

Vår tids Edgar Cayce?

Det er få med interesse for sjel, kropp og sinn som ikke er kjent med den amerikanske mystikeren Edgar Cayce (1877–1945), som fra et høyere bevissthetsnivå besvarte alskens spørsmål om fremtid og fortid. Mange av dem dreide seg om sykdom og helbredelse. Med sine klarsynte fremtidsprofetier om nøyaktig det samme, mener mange at Anthony William er vår tids Edgar Cayce.

Av Kari Kahrs 

Anthony William leser menneskekroppen med fremragende presisjon og innsikt. Han har hjulpet titusener som enten er blitt feildiagnostisert, behandlet på lite virkningsfulle måter eller som har vært gitt opp av legene, med å bli friske. William mottar kunnskapen gjennom sin spesielle kontakt i åndeverdenen som bokstavelig talt snakker inn i øret hans og forteller ham hva som er den egentlige årsaken til lidelsen, og hva som må gjøres for å gjenvinne helsen. Oppsiktsvekkende resultater forbløffer både pasienter og erfarne helsearbeidere innenfor alternativ- så vel som skolemedisinen.

Anthony William trenger ikke å hensette seg i transe slik Edgar Cayce gjorde eller innstille seg på åndeverdenen. Han er heller ikke avhengig av dagsformen for å gjøre en god jobb. Det har heller ingen betydning om klienten er hos ham eller ringer fra den andre siden av kloden – William får uansett overbrakt svarene klienten har behov for. Hans spesielle kontakt i åndeverdenen leverer hver gang. William sier selv at Pater Pio og Edgar Cayce er de eneste healerne og mediene i nyere historie som har hatt tilgang til det samme nivået som han mottar sin informasjon fra.

Stemmen fra åndeverdenen
Helt fra Anthony William var barn, har han hjulpet andre med å bli friske gjennom sin innsikt. Historien hans begynte da han fire år gammel våknet en søndag morgen og hørte en eldre mann snakke. Stemmen lød like ved det høyre øret, og den var svært tydelig: «Jeg er den høyeste ånd. Det finnes ingen annen ånd over meg, bortsett fra Gud.» Gutten ble naturlig nok både forvirret og redd. Var det noen der? Han åpnet øynene og så seg om, men det var ingen å se. Den mystiske gjesten dukket opp hver morgen, og lille Anthony ble godt kjent med den klare, dype stemmen som har fulgt ham siden.      

Andre medier hører indre stemmer. Den stemmen William hører, kommer utenfra. Det lyder som om noen står rett ved siden av ham. Han kan ikke tvinge den vekk, men han kan blokkere den fysisk. Hvis han legger hånden over øret, blir stemmen veldig svak, men så snart han tar bort hånden, er stemmen der igjen med full styrke. Ånden snakker når den vil snakke. Selv om det åpenbart er ulemper ved å ha en stemme som hele tiden snakker en i øret, er det også visse fordeler ved det, sier William. Ettersom ånden finnes utenfor ham, spiller det ingen rolle om William en dag skulle føle seg utilpass eller bare kjede seg. Ånden blir aldri påvirket av Williams følelser, og sørger dermed uten unntak for nøyaktige avlesninger av hver eneste klients helsetilstand. 

Arbeidsmetoden
Ettersom William ikke trenger å befinne seg i samme rom som klienten for å utføre en avlesning av helsetilstanden, tar han også imot henvendelser per telefon. Det er en ordning som gir ham mulighet til å hjelpe folk over hele verden. Når William utfører en skanning, skaper ånden et skarpt, hvitt lys som gjør det mulig for ham å se inn i klienten. Dette er avgjørende for at han skal få de opplysningene han trenger som medisinsk medium, men intensiteten i lyset medfører også en form for «snøblindhet» som svekker synet hans i den virkelige verden. Når han er ferdig med et oppdrag, kan det ta inntil en time før synet blir normalt igjen.

De avlesningene William og ånden foretar, strekker seg langt utover klientenes fysiske helse. Han undersøker også sjelen, hjertet og den åndelige tilstanden. 

Den egentlige årsaken til sykdom
I Medisinsk klarsynt beskriver forfatteren flere lidelser utførlig sammen med deres opprinnelige årsak, sykdommer og tilstander som den tradisjonelle medisinen ofte enten misforstår eller har problemer med å forstå, og han forteller hva vi kan gjøre for å hjelpe oss selv med å bli friske. Mange av klientene hans har flere års vandring fra lege til lege bak seg når de oppsøker ham, men da kommer de også til en som finner forklaringen på hva som ligger til grunn for lidelsen!

Han foreskriver tvers igjennom naturlige løsninger på et utall lidelser, som fibromyalgi, lupus, borreliose, multippel sklerose, kronisk tretthetssyndrom, migrene, leddgikt, tykktarmsbetennelse, cøliaki, søvnforstyrrelser, depresjon, komplikasjoner i forbindelse med overgangsalderen, ADHD, ubalanse i blodsukkeret, nevrologiske tilstander, kronisk inflammasjon og autoimmune sykdommer. 

En smak av Medisinsk klarsynt
«Stort sett er det alltid en reell, fysisk årsak til en kronisk mystisk tilstand, selv om legestanden ikke har satt navn på den ennå, og heller ikke funnet ut hvordan den kan bedres,» sier Anthony William. Han poengterer at mange sykdommer kan forebygges ved å spise frukt, og at antioksidanter fra frukt til og med kan reversere aldringsprosessen. For den som måtte ønske å se yngre ut, føle seg yngre og leve lenger, skal det ha god effekt å legge inn ville blåbær, grapefrukt, plommer, appelsiner og lignende i kostholdet. «Frukt har egenskaper som virker beroligende på binyrene, styrker hele det endokrine systemet, reparerer kretsløpet, restaurerer leveren og revitaliserer hjernen. Det finnes ingen annen mat – og ingen piller – som har en så positiv innvirkning på så mange av kroppens funksjoner som frukt.» 

I Medisinsk klarsynt avslører Anthony William kunnskap og erfaringer han har tilegnet seg gjennom de 25 årene han har samarbeidet med sin faste kontakt i det hinsidige. Enten du har fått en diagnose du ikke forstår, eller du har symptomer du ikke kan sette navn på, er det stor sannsynlighet for at du i boken hans vil finne svarene som kan føre til bedring!

Til toppen

Flere bøker av Anthony William:

Utdrag

Her er en oversikt over innholdet i boken:

         I del I, «Der alt begynner», forklarer jeg hvem jeg er og hva jeg står for. Du skal få høre om min forbindelse med Ånd, og om livsoppgaven min, som er å hjelpe folk med å overvinne de mystiske faktorene som gjør at de fortsetter å være syke, så de kan komme tilbake til livet og forebygge ytterligere helseproblemer. Jeg omtaler også mystiske sykdommer og forklarer hvorfor de er mye mer utbredt enn noen er klar over.

         Stadfesting og kunnskap er to av de mest effektive redskapene når det gjelder å bli frisk, og i kapitlene i de to midterste seksjonene finner du de faktiske historiene bak et stort antall sykdommer.

         Del II, «Den skjulte epidemien», handler om Epstein-Barr-viruset, som er en oversett, sykdomsfremkallende mikroorganisme som i all hemmelighet står bak svekkende tilstander som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, multippel sklerose, leddgikt, lidelser knyttet til skjoldkjertelen, og mange flere. Påkjenningene og de ulike stadiene ved Epstein-Barr-viruset plager folk, og spesielt kvinner, på så mange forskjellige måter – det er den mest mystiske av alle mystiske sykdommer.

         Del III, «Hemmelighetene bak andre mystiske sykdommer», går videre til andre helsetilstander som i stor grad er misforstått av medisinske samfunn. Den omfatter beskrivelser av de overraskende og varierte årsakene som ligger bak dem. Det er viktig at all denne informasjonen kommer ut til offentligheten så fort som overhodet mulig.

         I siste del av hvert kapittel både i del II og III finner du også målrettede forslag til helbredelse, samt anbefalinger om mat og kosttilskudd. Rådfør deg med legen din eller annet helsepersonell vedrørende doseringen av kosttilskuddene.

         Så kommer vi til del IV, Slik blir du endelig frisk, der jeg avdekker de faktiske hemmelighetene som kan gjøre deg frisk, glad og aktiv. Dette er de store bitene som mangler i puslespillet i dagens helsevesen. Del IV handler om helbredelse, forebygging og selvrealisering – så enten du er opptatt av å bli kvitt sykdom, å gå fra en rimelig god helsetilstand til en fantastisk helsetilstand, eller å komme i kontakt med ditt sanne jeg, vil du finne ressursene her. Her får du vite hvordan du kan få en optimal fordøyelse, du får tips om helsefremmende rensing, du lærer om skjulte ingredienser som kan motvirke god helse, du får innsikt i de mest helbredende matvarene på kloden og i muligheter for avgiftning, og du får kunnskap om åndelige teknikker som kan lege sjelen gjennom unike meditasjoner, og råd om hvordan du kan be englene om hjelp og støtte.

         Gjennom hele boken vil du finne historier om hvordan klientene mine har kommet seg på bena igjen – av og til helt bokstavelig talt – etter å ha kjempet både fysisk og åndelig for å klare det. Jeg har forandret alle navn og detaljer som kunne føre til gjenkjennelse, men selve kjernen i klientens opplevelse er intakt. Jeg håper at hver enkelt av disse historiene fra virkeligheten kan gi deg trøst i vissheten om at du ikke er alene, og ikke minst håp om en ny og bedre fremtid for deg selv.

Til toppen