Mediumskap og klarsyn i teori og praksis (Heftet)

en lærebok i mediumskap

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 357
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230009673
Omtale Mediumskap og klarsyn i teori og praksis

Med åndene i sikte

Seanser i mørke rom, ukjente stemmer og ektoplasma, bankelyder og levitasjon ? Er dette alt du forbinder med mediumskap har du mye å lære

En mer kunnskapsrik lærer enn André Kirsebom er det vanskelig å tenke seg. Godkjent healer og sertifisert medium, spirituell prest og leder av Norsk Spiritualist Forening, nå har han skrevet en omfattende lærebok i mediumskap og klarsyn basert på dyptloddende teoretisk og praktisk kunnskap nedfelt gjennom mange års studier i inn og utland foruten personlig erfaring  med healing, sittinger, hypnoterapi, husrens og åndelig veiledning her til lands.

Hans egen vei inn i mediumskapet startet med et smell, bokstavelig talt. Det var ikke skapdøren som smalt igjen bak ham, men en 60 wattslyspære som eksploderte over hodet hans der han satt og filosoferte over temaet religion og åndelighet og muligheten for å starte alternativt trossamfunn. En del år senere så Norsk Spiritualistisk Trossamfunn dagens lys. I ettertid ser han klart at lyspæren var et tegn fra åndeverdenen og at alt som hendte ham siden ledet frem til NST. Kirsebom regnes i dag landets fremst når det gjelder kontakt med åndeverdenen, og han hjelper nå i stor grad andre til å utvikle den samme evnen.

Boken er allsidig. Den kan brukes individuelt eller sammen med andre i en treningssirkel. Ønsker du å sertifisere deg som medium i NSFM (Norsk Spiritualist Forenings Mediumforbund) gir den deg teorien du trenger, og den er i tillegg skrevet for kursholdere i mediumskap og klarsyn da den inneholder både teori og øvelser for kursstudenter.

Kirsebom har også lest inn CD-en Kontakt med åndene med meditasjoner mm og musikk av Tron Syversen, som et praktisk hjelpemiddel til øvelsene i boken.

Til toppen

Flere bøker av André Kirsebom:

Om forfatter André Kirsebom

André Kirsebom har studert mediumskap på det velrenommerte Arthur Findlay College i England. Til daglig arbeider han som medium og kursholder innenfor healing, husrens og kanalisering, og han var pådriveren for stiftelsen av Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualistisk Forening. I tillegg til Mediumskap og klarsyn – i teori og praksis har han også utgitt Healing – i teori og praksis. www.aspirit.no

Til toppen