Mellom himmel og jord (Innbundet)

Forfatter:

Trude Monssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 195
Forlag: Motor forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mellan himmel & jord
Oversatt av: Monssen, Trude
ISBN/EAN: 9788293077022
Kategori: Selvutvikling
Omtale Mellom himmel og jord

Ta plass på livets karusell!

«Bli med på livets karusell,» oppfordrer Benny Rosenqvist, «la deg svinge høyt oppe i ditt eget paradis samtidig som du har begge føttene godt plantet på jorden. For det er her, mellom himmel og jord, du finner balansen.»

I Lysfolket ga Benny oss klarsynte svar på spørsmål om livet på den andre siden. I Mellom himmel og jord fokuserer han på livet vi lever her og nå. Hans ønske er at vi skal stoppe opp og tenke, stille spørsmål ved vår egen atferd, se muligheter i stedet for hindringer og ikke la oss bli slått i bakken av problemer, men se dem som utfordringer. Ikke minst viser han oss betydningen av å bryte gamle tankemønstre og kunne tilgi ikke bare andre, men også oss selv.

Benny tar for seg en lang rekke områder som gjerne skaper bekymringer for oss, og han kommer inn på temaer som foreldreskap, kjønnsroller, vennskap, depresjon og meningen med livet. Han kommenterer sine egne ti leveregler som alle handler om å spre kjærlighet og leve i nået.

”Det er så mye å være takknemlig for, selv i de tunge stundene. Når du opplever livet som et rent helvete, står du i virkeligheten på terskelen til ditt indre paradis. Når du befinner deg i et kompakt mørke, er lyset aller nærmest, og himmelen venter rundt neste hjørne.”

Mellom himmel og jord hjelper deg til å finne din egen livscoach – den du har inne i deg selv.

Til toppen

Om forfatter Benny Rosenqvist

Kontakt med åndeverdenen hjelper Benny Rosenqvist fra Malmö i hans arbeid som åndelig veileder, kursholder og forfatter. Han har tidligere utgitt selvbiografien Mitt liv som klarsynt og Lysfolket – en guide til den andre siden.
www.bennyrosenqvist.se

Til toppen