Mellom jord og himmel (Innbundet)

en beretning om engler

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 250
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230011553
Omtale Mellom jord og himmel

Englene er der

når du åpner din hjertedør

Liv Hilmens rasjonelle verden ble utfordret da englene tok kontakt. Troen vant til slutt over tvilen, ingeniøren forsto at englenes plan var å åpne henne for åndelig vekst, og hun endte som deres kanal.

 

«På svært mange måter kommer den åndelige verden til uttrykk nå,» sier Liv, «flere og flere lengter etter et åndelig innhold i livet.» Hun vet at det er hennes livsoppgave å hjelpe den som søker til å komme i kontakt med en større virkelighet: «Avstanden mellom jord og himmel er kortere enn vi aner.» Liv viser hvordan englene har grepet inn i hennes egen livshistorie og gitt henne forbausende klare svar på nær sagt alt som har skjedd henne i livet og som hun har undret seg over – store som små hendelser. Velskrevet, ærlig innholdsrikt – en bok du blir klokere av å lese!

 

«Jordens helbredelse vil følge som en naturlig videre utvikling når mange nok av dere har åpnet hjertene deres for dere selv. Først og fremst for dere selv. Den aller største utfordringen for menneskeheten og det enkelte mennesket er at mennesker lærer å elske seg selv.» Englene

Til toppen