Min historie (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 288
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204139573
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Min historie

Her forteller Norges mest leste forfatter sin egen historie - for første gang.

Frid Ingulstad er Norges mest leste forfatter. Hun har skrevet over 140 bøker, både for barn og voksne - alt fra nissebøker for store og små til kjærlighetsromaner og faktabøker om historiske emner. Her forteller hun for første gang sin egen historie - om glade barndomsdager og ungdomsår, om tiden som flyvertinne og telegrafist til sjøs, og ikke minst om virket som forfatter og den unike kontakten hun har med leserne sine. Med stor fortellerglede skriver hun om sine erfaringer og sin suksess.

Men livet byr sjelden på bare gleder. Frid Ingulstad deler også sine mer traumatiske opplevelser med oss, blant annet gir hun et særdeles gripende innblikk i hvordan det er når en av ens aller nærmeste dør, altfor ung. Dessuten tar hun bladet fra munnen og forteller om den siste tidens voldsomme mediedebatt om forfatterskapet sitt.

Min historie er like medrivende som Ingulstads romaner, godt fortalt og full av levd liv.

Til toppen

Andre utgaver

Min historie
Bokmål Heftet 2008

Flere bøker av Frid Ingulstad:

Om forfatter Frid Ingulstad

FRID INGULSTAD er født i 1935, har vært radiotelegrafist og flyvertinne, men det var forfatter hun skulle bli! Det har blitt over hundre bøker, alt fra barnebøker, nissebøker for små og store, til fakta, dokumentar og historiske romaner. Frid elsker å skrive, og trives best når hun får sitte ved en pc og dikte..

Til toppen