Min utrolige forvandling (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 252
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230007754
Omtale Min utrolige forvandling

Brobygger mellom himmel og jord

Denne boken kan sette i gang prosesser hos deg, sier Runar Halonen. Du kan få aktivert din indre healingevne til høyere frekvenser. Energien og kreftene jeg formidler ligger i ordene i denne boken.

Den siste som hadde trodd han skulle leve et liv som fulltidshealer, er Runar selv. Healingevnene åpenbarte seg plutselig da han var 25 år gammel. Etter en ganske så vanlig oppvekst med idrett, kjæledyr og guttestreker gikk interessene i ungdomstiden over til raske biler og styrkeløft. Midtveis i 20-årene skadet han seg med vektene og ble anbefalt å oppsøke en healer. Han kjente seg svært vel etter hvert besøk, men ikke noe mer. Før en julebordkveld på slutten av året der han først trodde de varme bølgene som pulserte i kroppen hans skyldtes festen og kanskje særlig vorspielet. Men da han begynte å fornemme hva de andre gjestene hadde av plager, skjønte han at noe større var på gang!

Deretter gikk det slag i slag – kreftene tiltok, og Runar så menneskelignende skikkelser i sitt eget hjem, blitzlys over hodet, opplevde at TV-en slo seg av og på og at gjenferd fra tidligere epoker sto ved sengekanten hans ... Runar byr åpent og ærlig på seg selv i fortellingen om sin egen forvandling, med sterke historier, kanaliserte budskap, spørsmål og svar på hans egne opplevelser som kan komme andre til nytte, arbeidsmetoder for selvhealing og hvordan han arbeider med klienter under healingseansene.

”En jordnær, ærlig og ryddig mann av få, men viktige ord og som har et ydmykt forhold til healinggavene sine,” sier venner om Runar. Noe hans guider kan bekrefte gjennom en rekke kanaliserte budskap som er gjengitt i boken: ”Du bringer himmelen til jorden og menneskene tilbake til himmelen. Du er en brobygger mellom himmel og jord.” sier guidene hans.

Les mer om Runar på www.runarhalonen.com

Til toppen

Om forfatter Runar Halonen

”Helt siden jeg ble spurt om å være med å forme denne boken har jeg opplevd sterke healingenergier jobbe med meg, nesten daglig,” sier Janne Fadnes i forordet; hun har hjulpet Runar i arbeidet med boken og deltatt på gruppehealingtimene hans.

Det er sterke historier i boken, forfatteren legger alt på bordet.

Les mer om Runar på www.runarhalonen.com

Til toppen