Mindfulness (Heftet)

en arbeidsbok

Forfatter:

, og

Arbeidsbok med kreative, praktiske øvelser som innbyr til en frigjørende utforskning av din egen bevissthet og kropp.

Øvelsene tar utgangspunkt i gjenkjennelige situasjoner fra hverdagslivet, og du har god plass til å skrive ned dine egne svar, erfaringer, tanker og kommentarer.

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 272
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The mindful way workbook
ISBN/EAN: 9788282200684
Kategori: Selvutvikling
Omtale Mindfulness

Bli venn med mindfulness!

Bokens åtteukersprogram vil kunne hjelpe deg til å nå en dypere og sannere erkjennelse av deg selv og dine relasjoner til andre, og frigjøre blokkerende emosjoner.

Arbeidsboken inneholder ulike kreative, praktiske øvelser innenfor mindfulness som innbyr til en frigjørende utforskning av din egen bevissthet og kropp. Prosessarbeidet vil vise deg hvordan sinnets gamle vaner enkelt kan hemme deg, til tross for at tankene dine tilsynelatende forsøker å finne mening i alt du opplever og gjøre det beste ut av situasjonen.

 

Øvelsene tar utgangspunkt i gjenkjennelige situasjoner fra hverdagslivet, og det er viet god plass til å skrive ned dine egne svar, erfaringer, tanker og kommentarer.

 

Som vi vet, er mindfulness opprinnelig en østlig måte å være i verden på, en måte å oppleve deg selv og dine omgivelser. I vår praktisk anlagte vestlige kultur snakker vi imidlertid vanligvis om å gjøre mindfulness. I denne boken lærer du bokstavelig talt å gjøre mindfulness for å kunne være til stede i livet ditt på en dypere måte.

 

«Hva skal vi med enda en bok om mindfulness?» spurte Jon Kabat-Zinn da han fikk denne boken i hendene. I likhet med de tre forfatterne har han en rekke mindfulness-bøker bak seg. «Det gikk ikke lenge før jeg fikk en tydelig forståelse av hvor god den er, og hvor nødvendig, i sin fremstilling og utøvelse av mindfulness på en helt ny måte. Det er nærmest som du befinner deg i klasserommet. Innenfor et felt jeg trodde var komplett, var det definitivt noe som manglet.»

 

Etter åtte uker vil du og mindfulness antakelig være perlevenner!

Til toppen

Flere bøker av Zindel Segal, John Teasdale og Mark Williams: