Mine favoritter fra Kakekrigen (Innbundet)

6 sesonger - 1300 kaker - her er de aller beste!

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202595074
Kategori: Mat og drikke
Omtale Mine favoritter fra Kakekrigen

«Klarer jeg å bake disse kakene, klarer alle det!»
Da Fridtjof Nilsen startet som programleder for Kakekrigen i 2013, kunne han ikke bake. Klart han var glad i å spise kaker, men selve bakeprosessen framsto som mystisk og vanskelig.

Siden den gang er det blitt bakt mer enn 1300 kaker i Kakekrigen. Fridtjof har ikke bare fulgt med på hvordan alle har blitt laget, han har også smakt på hver eneste en av dem. Denne boka inneholder oppskrifter på de 35 kakene han husker best. Han har tilpasset oppskriftene etter dommernes tilbakemeldinger og etter sin egen smak, men har likevel valgt å beholde det som i utgangspunktet gjorde kakene så uforglemmelige. Resultatet er en fin samling av oppskrifter på kaker som alle kan bake. Kakene er fantastisk gode, og alle er laget med ingredienser man får kjøpt i enhver matbutikk.

Her er oppskrifter på klassikerne, ostekaker, cupcakes, sjokoladekaker, paier og terter, moussekaker, rullekaker, bløtkaker, nøttekaker, formkaker og diverse hjemmelaget pynt. I tillegg gir boka en gjennomgang av De ti kakebud, en kjapp innføring i hvordan du går fram samt nyttig kunnskap om ingredienser og bakeredskap.

Til toppen

Om forfatter Fridtjof Nilsen

Fridtjof Nilsen (født 1977) har vært programleder på en lang rekke tv-programmer gjennom de siste 20 årene, og er i dag aktuell som den folkekjære programlederen fra Kakekrigen og Alt for Norge på TVNorge og FEM.

Tidligere er Fridtjof kjent som gitarist i det internasjonalt anerkjente rockebandet Span sammen med Jarle Bernhoft, og i band som Madcon og Briskeby. Sammen med sin makker Alexander Nyhagen driver Fridtjof den ukentlige podcasten «Alex og Fridtjofs podcast».

Til toppen