Moseskoden (Innbundet)

Forfatter:

Dag Biseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 224
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Moses Code
Oversatt av: Biseth, Dag
ISBN/EAN: 9788202289065
Kategori: Religion
Omtale Moseskoden

Miraklenes tid er ikke forbi

Da Moseskoden ble avslørt for israelittene for 3500 år siden, skjedde noen av de største miraklene i historien. Dessverre tok det ikke lange tiden før mektige ledere bestemte at kodens iboende energi var for sterk til å kunne brukes av andre enn de høyest innvidde. Derfor forsvant koden. Men nå er det som sies å være verdenshistoriens mektigste manifesteringsverktøy, gjenoppdaget!

Kari Kahrs
For første gang siden Moses’ tid blir Moseskoden nå gjort kjent for alle, ikke bare for utvalgte grupper. James Twyman forteller hvordan vi i vår tid kan bruke koden til å skape forandring i vårt eget liv og i verden.

Moseskoden innebærer at man går inn i den samme samtalen med Gud som Moses gjorde. Faktum er at vi er engasjert i denne dialogen hvert eneste øyeblikk av livet. Det er en form for bønn, men de fleste har en altfor begrenset oppfatning av hva bønn faktisk er. I virkeligheten er hver eneste tanke en bønn som skaper en magisk tiltrekningskraft som trekker til seg hva vi enn måtte tenke på, både av godt og mindre godt. Det gjelder å konsentrere seg om de rette tingene!

Forvent et mirakel!
Dette er et kjent begrep i den alternative verden. Det vi forventer, vil bli vårt. Poenget er å avdekke den impulsen som avgjør hva vi egentlig ber om, ikke bare den mest åpenbare. Det er de siste årene sagt og skrevet mye om loven om tiltrekning, og mange har erfart at de har den kraften som skal til for å tiltrekke seg det de ønsker, en kraft som er nedfelt i oss alle. Som Twyman sier: Det finnes ingen måte å unngå å leve etter dette guddommelige prinsippet på. I kjernen av Moseskoden ligger nettopp den sanne funksjonen og praktiseringen av loven om tiltrekning.

Når vi praktiserer Moseskoden og opplever resultatene, får vi en direkte kunnskap om den kraften som ligger i koden, på samme måte som Moses og israelittene fikk det i sin tid. Da må det være håp om å oppnå mirakler. Og Twyman understreker at for Gud er et lite mirakel ikke noe annerledes enn mirakler som virkelig setter spor etter seg i verden. I den virkelig store sammenhengen er man ikke opptatt av begreper som stort eller lite, det er bare menneskesinnet som er opptatt av slike petitesser. Moseskoden leder oss fra sinnet og inn i sjelen.

Alt er av like stor betydning, en forlengelse av Gud, og derfor noe vi alle fortjener. Ettersom vi alle er en forlengelse av Gud, er det logisk at vi kan få alt vi måtte be om. Det høres kanskje usannsynlig ut, men med kontinuerlig trening skal vi selv kunne erfare at det er sant. Er vi ett med alt, er vi også ett med alt vi trakter etter. Vi er et aspekt av vår skaper og er ikke atskilt fra noe. Sjelen vet at det er slik. Det er derfor Moseskoden virker, sier Twyman.

Er Gud i vårt DNA?
Om det er slik at Guds navn finnes i DNA-et vårt, er det grunn til å tro at dette utgjør det egentlige grunnlaget for livet vårt. Guds navn skaper da et resonansmønster som når det blir aktivert, stiller oss inn på alt vi noensinne har ønsket oss – uansett hvor stort eller smått. Et stort mirakel er med andre ord ikke noe vanskeligere å frembringe enn et lite fordi de opererer etter de samme lovene. Så snart vi forstår disse lovene og anvender dem, vil underfulle hendelser helt naturlig oppstå av seg selv.

Twyman presenterer både forklaringer og fremgangsmåter som gjør det mulig å be på en effektiv måte og få resultater. Følelsene er nøkkelen til å tiltrekke oss det vi virkelig ønsker, og han ber oss tenke oss grundig om før vi sender våre ønsker ut i møte med de guddommelige energier. Man skal være forsiktig med hva man ber om, for man kan faktisk få det! Når vi først har åpnet døren for Moseskoden, lar den seg aldri lukke igjen. Er man først blitt innviet, kan man aldri synke tilbake i uvitenhet. Da har man nøkkelen til alt man kan drømme om.

Moseskoden gir oss evnen til å bringe vår vilje i overensstemmelse med Guds vilje, og jo mer vi praktiserer øvelsene i boken (de er enkle og grundig forklart), desto mer vil vi motta av Guds gaver. Og det gjelder ikke bare materielle goder – jo flere erfaringer man gjør med Moseskoden, jo mer vil man bli inspirert til å fremme fred, medfølelse og kjærlighet.

Tilgang til moseskoden?
Med tilgang til verdenshistoriens mektigste manifesteringsverktøy er det ingen grenser for hva vi kan oppnå. Dersom vi forstår og benytter oss av Moseskoden, er det like enkelt å nå de store målene som å manifestere hundre kroner. ”Regn alltid med det beste,” sier Twyman. ”Bekreft at alt du ønsker deg vil komme til deg på en enkel og naturlig måte. Husk at energi strømmer i samme retning som oppmerksomheten og alltid søker den dypeste kilden.”

Når vi blir bevisst våre dypere tanker og impulser, blir det enklere å dempe tvil med kjærlighet enn med negativ oppmerksomhet. Negativ oppmerksomhet tjener bare til å styrke de mønstrene som skapte blokkeringen. Twyman prediker fred, kjærlighet og en usvikelig gudstro.

”Du er her for å temme kraften til guddommen og skape en verden basert på lovene om medfølelse og fred. Det er oppgaven du har foran deg.”
James F. Twyman

Til toppen

Om forfatter James F. Twyman

James F. Twyman er internasjonalt kjent som ”fredstrubadur” og har klart å samle millioner av mennesker i bønn for å få en positiv innflytelse på kriser rundt om i verden. Han er blitt invitert av ledere i blant annet Irak, Nord-Irland, Sør-Afrika, Bosnia, Kroatia og Serbia for å holde sine fredskonserter – ofte mens konflikter raste i områdene. I tillegg er Twyman bestselgerforfatter med ti bøker på merittlisten, deriblant Budbringerne og The Art of Spiritual Peacemaking. Han er også produsent og medforfatter av filmen Indigo og har regissert The Indigo Evolution samt dokumentaren The Moses Code.

Til toppen