Mulighetsloven (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 203
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205385337
Kategori: Selvutvikling
Omtale Mulighetsloven

Du er nøkkelen til alt du vil ha og være

Men du opplever kanskje at livet har gått i vranglås?

Etter å ha sett hvordan stadig flere av dem hun har inspirert har fått en fantastisk utvikling og vekst ved å bruke det hun kaller mulighetsloven, bestemte kursholder og personlig coach Anne-Mette Røsting seg for å dele sine erfaringer med alle dem hun ikke rekker å kurse. Resultatet ble boken Mulighetsloven, som raskt ble en suksess!

Litt enkelt sagt, sier Anne-Mette, er det to veier å velge mellom i livet: den mørke og den lyse. Negativitet og problemer eller gleder og muligheter. Mulighetsloven handler om å velge livet langs den lyse veien og har til hensikt å inspirere deg til å se hvilke muligheter du da kan ha. Taler bokens mange historier sant, og det er ingen grunn til å tvile på det, kan vi alle få våre drømmer oppfylt!

Anne-Mette skriver lettfattelig og personlig basert på egne og klienters konkrete erfaringer med hvilket fantastisk verktøy mulighetsloven er når man evner å håndheve den.

Til toppen

Andre utgaver

Mulighetsloven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Mulighetsloven
Bokmål Lydbok-CD 2008
Om forfatter Anne-Mette Røsting

Anne-Mette Røsting er siviløkonom med lang fartstid i næringslivet før hun hoppet av for å bruke tiden på det som var viktigst for henne, som blant annet var å inspirere andre mennesker. Etter en NLP-utdanning bruker hun i dag tiden sin som livsveileder og foredragsholder.

Til toppen