Nye vitaminrevolusjonen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202382780
Kategori: Familie og helse
Omtale Nye vitaminrevolusjonen

Finn din vitaminprofil

Om hvilke vitaminer og mineraler akkurat du trenger, og hvor mye

Lege Knut Flytlie har helbredet tusenvis av pasienter som helsevesenet har gitt opp. I Nye vitaminrevolusjonen presenterer han ny og tankevekkende innsikt i årsaken til sykdom.

«Vi er alle forskjellige,» sier Flytlie, «vi behøver ulikt kosthold, og noen av oss har i tillegg behov for vitamin- og mineraltilskudd.» I Nye vitaminrevolusjonen hjelper han deg til å finne din vitaminprofil – hvilke vitaminer og mineraler akkurat du har behov for.

Vondt i hodet eller i muskler og ledd? Lav energi? Nye Vitaminrevolusjonen hjelper deg til å finne ut hvorfor og forteller hvilke vitaminer og mineraler som kan gjøre deg friskere. Benskjør? Vitamintilskudd kan hjelpe. Pollen- eller matallergiker? Vitaminer og mineraler kan dempe reaksjoner og styrke kroppens motstandsapparat. Uforklarlig vondt i magen og/eller halsbrann? En bedret ph-balanse ved hjelp av vitaminer kan være svaret.

Nye Vitaminrevolusjonen er en verdig arvtaker til populære Vitaminrevolusjonen!

Til toppen

Andre utgaver

Nye vitaminrevolusjonen
Bokmål Ebok 2013
Nye vitaminrevolusjonen
Bokmål Heftet 2014
Om forfatter Knut T. Flytlie

Knut Flytlie er norsk spesialist i allmennmedisin med egen klinikk i Vejle i Danmark der han arbeider etter komplementærmedisinske prinsipper. Han svarer på spørsmål fra seerne i TV- programmet "Lægens bord" på dansk TV og underviser leger i alternativ medisin. Han har mange norske pasienter og svarer også på spørsmål på sin nettside: www.vitamindoktor.dk

Til toppen