Orber (Innbundet)

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 304
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ascension Through Orbs
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202312725
Omtale Orber

Orbene får fart på din åndelige vekst og oppstigning!

Orbene begynte å dukke opp regelmessig da digitalkameraene ble tatt i bruk. Bildene viste en form for fargefylte lysbobler."Ved å la seg avbilde gir skapningene fra de høyere riker oss en enestående mulighet til å motta lyset, budskapene, invitasjonene og læren de kan formidle, rett inn i vårt underbevisste sinn," sier de to forfatterne.

Orbene begynte å dukke opp regelmessig da digitalkameraene ble tatt i bruk. Bildene viste en form for fargefylte lysbobler."Ved å la seg avbilde gir skapningene fra de høyere riker oss en enestående mulighet til å motta lyset, budskapene, invitasjonene og læren de kan formidle, rett inn i vårt underbevisste sinn," sier de to forfatterne.

Kari Kahrs
Men ikke alle trenger kamera for å se orbene! Forfatterne av Orber både ser dem og har kontakt med dem, og de tar oss med på spennende, bevissthetsutvidende opplevelser med orbene. Med god hjelp av deres egne åndelige veiledere, de oppstegne mestrene Kumeka og Wywyvsil, får vi utførende informasjon om åndelige veiledere, englenes hierarki, maktene, chakraene, erkeenglene og de mange oppstegne mestrene. Hensikten med orbene og deres betydning settes inn i en bred ramme og åpner for tilgang til visdom fra tidligere liv og utvikling av vår intuisjon og høyere oversanselige og åndelige evner.

Ta kontakt med orbene
Alle orber er forskjellige, og de vil derfor gi hver sin unike opplevelse. Forfatterne sier at det også er viktig å ha i tankene at vi alle er enkeltmennesker, så hvert møte er en helt personlig sak. Hver gang man går inn i en orb, vil det oppleves forskjellig fra forrige gang fordi vi er i stadig utvikling. Forbindelse med orbene kan man få på mange forskjellige måter. Orbene er ”vinduer” til skapningene i de høyere riker, og de er alltid åpne for at vi tar kontakt med dem. Det er alltid viktig å forberede seg godt før man tar kontakt med orbene, sier forfatterne. Først da får man fullt utbytte av hvert besøk.

Av og til merker man ikke at man befinner seg i orben før etter en stund. Det kreves litt trening før man føler de svake fornemmelsene. Men, sier forfatterne, det er ingen grunn til å gi opp. De oppfordrer oss til å kjenne på følelsene, nyte opplevelsen og huske de visuelle bildene og budskapene vi får. Når bildene begynner å bli svake eller den følelsesmessige forbindelsen blekner, er det på tide å vende tilbake til hverdagen igjen.

Ta bilder av orbene
Hver av orbene har en signatur som det er mulig å gjenkjenne, men fra det åndelige planet har forfatterne fått beskjed om at de skulle utforske dem med hjertet, ikke med intellektet, og la intuisjonen fortelle hvem orbene var. Regelen er at jo nærmere en orb befinner seg, jo svakere og større er den.

Forfatterne forteller at orbene reagerer på fotografens bevissthet. Hvis hjertet er åpent og du vibrerer på riktig frekvens, kan du ta bilder av orber! Orbene finnes overalt, dag som natt. Cooper og Crosswell har selv tatt mange av bokens vakre bilder av orber, andre er et utvalg av de mange hundre de har fått tilsendt etter at de skrev sin første bok om orber. De oppfordrer oss til å ta frem det digitale kameraet, åpne hjertet, kalle på englene, begynne å knipse bilder og se hva som skjer. En kveldstur i hagen eller parken kan gi spennende resultater – der er det alltid orber, sier de. Av og til er det bare ånder som passerer, men hvis det blåser eller regner, kan det være horder av ørsmå alver der som er beskyttet av kjærlighetsorber som samler seg rundt busker og trær.

Meditasjoner og øvelser øker din frekvens
Alle bildene av orber i boken er tilknyttet et budskap. Meditasjonene som er beskrevet i detalj er kanalisert gjennom Kathy Crosswell fra hennes åndelige veileder Wywyvsil. Meditasjonene gjør det mulig å få kontakt med disse budskapene som vil være til stor hjelp i din personlige utvikling mot høyere frekvenser. Kathy forteller også om sine personlige opplevelser når hun har gått inn i orber, og forklarer hvordan også vi som leser boken kan glede oss over følelsen av orbene og de skapningene som lever i dem. Hun sier at opplevelsen er forskjellig fra gang til gang, og at det eneste som skjer hver gang er at hun etter hvert møte med orbene vokser åndelig og har tatt nok et skritt på sin vei til oppstigning.

Omfattende lærdom
Diana og Kathy sier at det kanskje aller viktigste i boken er at de viser oss enkelte orber som kan sette fart i vår åndelige vekst og oppstigning. Hver orb i boken bidrar til aktivering av og tilgang til høyere energier. Videre inneholder boken ny og dyptgripende informasjon om de tolv chakraene som vil føre til at de åndelige energisentrene utvikles.

I tillegg til alle meditasjonene og øvelsene har forfatterne også tatt med oppdaterte nyheter om det åndelige hierarkiet og de mest avanserte energiene som er tilgjengelige. Noe som også er svært spennende, er beskrivelsen av de oppstegne mestrene som viser seg. Når vi betrakter dem i deres engleorber, kan vi tiltrekke oss deres lys og visdom.

Diana Cooper og Kathy Crosswell er ikke i tvil om at det for tiden pågår et viktig arbeid fra det åndelige hierarkiet for å hjelpe jorden og alle som lever her med oppstigningen til høyere nivåer. Orbene utgjør en stor del av dette, sier forfatterne og ber oss om å være våkne og villige til å utvide vårt sinn og la oss lede til høyere nivåer av bevissthet og oppstigning. Velkommen til orbenes verden!

Til toppen

Utdrag

Rett før vi ble spurt av Dianas guide Kumeka om å skrive bøkene om orbene, dro Diana til Fatima, den hellige byen i Portugal der Jomfru Maria skal ha vist seg, med to hovedlærere fra Diana Coopers skole. De ønsket å oppholde seg i Maria-energien. Vi opplevde at energien på torget i Fatima var svært skuffende, men da vi til slutt fant statuen av Jomfru Maria i olivenlundene, kunne vi virkelig føle lyset hennes rundt oss. Etter dette besøket sa erkeengelen Mikael at vi ble sendt dit for å hjelpe sjelestjernechakraet vårt til å ta imot det guddommelige lyset hennes.
  Før du åpner sjelestjernechakraet ditt, må du gjennom en rekke trinn. Du må ha den rette intensjonen og bevisstheten for å nå frem til dette chakraet. For å forberede chakraet må du arbeide med erkeengelen Zadkiel på de måtene som er beskrevet i avsnittet «Slik renser du dette chakraet». Når du kommer til dette nivået, tenker du kanskje at du har gjort jobben, og at sjelestjernen er helt åpen. Men dette er bare begynnelsen.
  Når du har renset og forberedt det første trinnet, må du gjennom en periode med ettertanke før du kan komme til den neste porten. Dette gjør deg i stand til å tre inn på det høyere nivået av sjelestjernen der du får tilgang til Maria-orben og erkeengelen Mariel. Han hjelper deg til å utvikle det feminine aspektet ved dette chakraet.
  I tiden mellom de to nivåene kan du reflektere over kjærligheten til familien din, menneskeheten, verden og deg selv. Da blir karmaet ditt avsluttet, for du elsker og verdsetter deg selv slik at du kan verdsette andre. Nøkkelen for å komme til denne orben er at du er glad i deg selv. Bare det å betrakte den åpner muligheten for å bli enda mer glad i deg selv. Da begynner du på utviklingen for å få tilgang til Maria og det guddommelige feminine. På dette punktet føler mange seg avstengt og i et ingenmannsland. Plutselig fungerer ikke livet som før, så de gir kanskje opp.
  Hvis du kan se denne orben, får du kraft til å fortsette.

Til toppen

Om forfatter Diana Cooper

Diana Cooper er britisk healer, klarsynt og en svært kjent forfatter av en lang rekke bøker om åndelige temaer som engler, enhjørninger, Atlantis, 2012, åndelig forvandling og åndelige lover. På et tidspunkt i livet ble hun tatt med på en indre reise i Universet. Siden har hun delt sin kontakt med åndeverdenen på workshop-er, i bøker og gjennom sin egen skole.

Medforfatter Kathy Crosswell underviser i åndelige temaer. Sammen har de etter hvert skrevet tre bøker om orber.

www.dianacooper.com
www.kathycrosswell.com.

Til toppen